Ar Drynites ekskursijā emocionālā labsajūta garantēta

Ar Drynites ekskursijā emocionālā labsajūta garantēta

03. Jun 2014, 13:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dēlam maija vidū bija ieplānota ekskursija, ar palikšanu pa nakti. Jutu, ka viņš šo ziņu uztver ar dalītām jūtām, no vienas puses priecājas un grib braukt, no otras puses baidās par "negadījumu", kas var notikt. Kad pavaicāju, ko liksim somā līdzi, bērns pieliecas man klāt un čukst - autiņbiksītes. 

Te nu mēs esam. Cīņā ar enurēzi. Ziniet, kas ir pats svarīgākais? Emocionālā labsajūta un drošības sajūta. Un sakiet, ko gribat, bet to sniedz Drynites. Manuprāt vienīgās bikšeles, kas pie mums vispār ir atrodamas, un kas domātas bērniem. Lai cik dīvaini nebūtu - reiz ievēroju - mazajiem zīdaiņiem izvēle liela, arī pieaugušajiem - tādi un šādi pamperi. Bet kā ar bērniem, kas atrodas pa vidu? Paldies Huggies, kas šo situāciju neignorē. 

Tātad - ekskursijā līdzi iepakojām Drynites, lai diskrēti tās uzvilktu zem pidžamas, un nekas nelaupītu prieku par pirmo ekskursiju mūžā. Vai tas nav tā vērts? Gan bērnam mierīgāka sirds, gan mammai mājās, zinot, ka ar bērnu būs viss kārtībā, un viņš jūtas labi. 

Drynites liels pluss ir tas, ka šīs bikšeles nav īpaši pamanāmas. Zem pidžamas uzvelc, un neviens no malas, nezinot, kas jāierauga, arī neko neredzēs. Kopā ar lielisku uzsūktspēju un ērtumu, nekur nekas nespiež un neberž - vislabākais sabiedrotais cīņā ar enurēzi, kuru nevar uzveikt vienā dienā. Bet ar kuru kādu laiku ir jāsadzīvo. Un, kā jau sākumā minēju - emocionālā labsajūtā, jo tikai tā ved pa pareizo ceļu! 

Novēlam, lai nevienam nav lieki stresi šīs mazās delikātās problēmiņas dēļ. Ar gaišu skatu nākotnē - triju bērnu mamma. :)