Veidošanas mīkliņa, kas nelīp pie pirkstiem!

Veidošanas mīkliņa, kas nelīp pie pirkstiem!

15. Dec 2011, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sīkā motorika ir atbildīga par mūsu mazuļu runas un domāšanas darbības attīstību, tādēļ izvēloties rotaļlietas, pārliecināsimies, ka tās nudien ļaus pietiekami vingrināt mazos pirkstiņus. Moon Dough maģiskā mīkliņa izvingrinās mazos pirkstiņus, bet nelips pie tiem!

 

Lai rotaļāšanās ātri neapniktu, svarīgi bērnam piedāvāt arī iespēju rotaļās izmantot radošo iztēli. Vislabāk vingrināt pirkstiņus un izmantot iztēli vienlaicīgi iespējams gatavojot dažādus lielākus un mazākus brīnumus no īpaša veidošanas materiāla. Tas ir viegli un ātri– ievieto materiālu formiņā un izveido iecerēto figūriņu pats.

 

Šī maģiskā veidošanas mīkliņa nekad neizžūst un tā nesmērē, tādējādi mēs, vecāki, varam neuztraukties, ka mūsu mazie rakari pēc rotaļāšanās sasmērēs savas rokas vai drēbītes. Ļausimies rotaļām kopā ar viņiem un priecāsimies kopā par pasauli, ko mazais atklās rotaļājoties ar maģisko veidošanas mīkliņu.

 

Šis veidošanas materiāls ir hipoalerģisks, proti, tam ir minimāla iespēja izraisīt alerģisku reakciju, tādēļ to piedāvāt varam gan bērniņiem, kas tikko sākuši iepazīt veidošanas aizraujošo pasauli, gan arī daudz lielākiem ķipariem.

 

Stundas, ko mēs pavadīsim kopā ar saviem mazuļiem jautrās rotaļās, veidos ciešāku emocionālu kontaktu un ļaus viņiem sajust, ka mēs viņus no sirds mīlam.

 

{fotoblog:3530}

Plastilīns- tā ir pagātne!

www.babymarket.lv