Vai saldumi var būt veselīgi?

Vai saldumi var būt veselīgi?

03. Aug 2012, 08:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arvien vairāk un vairāk cilvēku pasaulē cieš no dzelzs trūkuma organismā jeb anēmijas.

 

No anēmijas cieš aptuveni 1/3 daļa pasaules: slimība konstatēta aptuveni 10% vīriešiem,bet visbiežāk tā skar sievietes reproduktīvā vecumā, grutnieces, barojošās māmiņas un bērnus.

 

Slimības iemesls ir nesabalansēts un neveselīgs uzturs. Savukārt dabiskais dzelzs avots hematogens satur dzelzi, lai novērstu anēmiju un nodrošinātu alternatīvu veidu, kā atjaunot dzelzs līdzsvaru organismā.

 

Dzelzs sastāvs hematogenā ir organiskas izcelsmes,tāpēc organisms to uzņem pavisam viegli. Bez tam hematogenā ir arī C un B grupas vitamīni,kas ļauj uzlabot arī vispārējo veselību.

 

Hematogens- tā nav ne šokolāde, ne konfekte, kā uzskata daži vecāki, tas ir uztura bagātinātājs. Bet tas taču ir salds, vai tādu maz var dot bērniem?!

 

Dot vai nedot ir jūsu izvēle. Tomēr ja jūs izskatāt iespējamību bērnam nopirkt šokolādi, konfekti vai kādus citus saldumus, tad hematogens šajā gadījumā var būt laba alternatīva šokolādei vai konfektei.

 

Jā, hematogens ir salds. Bet bez salduma šajā kārumā ir arī dzelzs, C vitamīns, B vitamīns. Tieši tāpēc mēs sakām,ka hematogens ir veselīgs un vērtīgs gardums. Tātad ja vēlaties bērnam dot ko saldu, tad dodiet to,kurā ir kas vērtīgs.

 

Tomēr jāatceras, ja dodat bērnam hematogenu, šajā dienā nedodat viņam citus saldumus, jo tas satur ogļhidrātus un cukuru, tāpēc, ja dosiet vēl ko saldu, tas patiesi var kaitēt. Tas attiecas ne tikai uz bērniem, bet arī pieaugušajiem, jo hematogens ir produkts gan bērniem, gan pieaugušajiem!

 

Bez šaubām pirms iegādāties hematogenu ir vērts iepazīties ar tā sastāvu, enerģētisko vērtību un uzturvērtību, kas norādīta uz iepakojuma.Tikai tad jūs varēsiet izlemt- pirkt vai nepirkt.

 

Mēs turpināsim stāstīt par šo produktu un ceram, ka tas palīdzēs jums izdarīt savu izvēli!

 

 

Veselīgs gardums aktīvam dzīvesveidam!

 

AKCIJA!Apmeklē oktobrī Māmiņu Kluba Vecāku skolas lekcijas un saņem dāvanā Hematogenu!