Svētdienā uz kino!

Svētdienā uz kino!

16. Oct 2010, 21:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdien biju Kino Rīga, noskatījos jauno Jāņa Streiča filmu "Rūdolfa Mantojums" , Nu man šķita vienkārši super, interesanti uzņemta, sižets arī interesants, iemīļoti aktieri un pa vidu labs humoriņš. Noteikti iesaku jums visiem aiziet, domāju nenožēlosiet.


Beidzot izrāvos no mājas un bija iespēja arī kaut ko redzēt. Paldies Jēkaba opim par iespēju redzēt šo filmu. Pēdējo reizi uz kino biju bijusi tikai pirms kādiem diviem vai pat trīs gadiem, biju jau aizmirsusi, cik uz lielā ekrāna forši skatīties. Biju nosēdējusies mājas jau pamatīgi ilgu laiciņu, izskrēju tik divas reizes nedēļā uz aerobiku un tas arī viss, jo Jēkabam iesnas un pamatīgi mīnusi ārā, tā kā nekur nebraucam, nekur neejam un neko nedarām. Garlaicība pamatīgākā un šāda izraušanās no ikdienas bija pat ļoti nepieciešama.


Tā kā lielākoties sanāk sēdēt istabā, tad izejot ārā jutu cik tur ir nenormāli auksti, kur vien dzirdu, visi mokās ar mašīnu pielaišanu, labi, ka mums tagad divas, drauga mašīna bija sasalusi, bet manējā leca kā zaķis un prieks, ka izpalika ievilkšana vai piepīpēšana. Hmm.. nolēmu, ka laikam jāaiznes salabot ziemas jakas saplīsušais rāvējslēdzējs, jo ja nāktos laukā pavadīt ilgāku laiku, būtu pamatīgi nosalusi ar savu plāno rudens jaciņu.

25. Jan 2010, 20:04

Prieks par jauko atpūtu...Mēs arī dosimies uz šo filmu, tētis bija un teica, ka esot forša filmiņa...😀😀😀

25. Jan 2010, 13:43

Varbūt mazliet par daudz rakstu par savu privātumu. ☹

25. Jan 2010, 13:05

A varbūt rebeka loterijā vinnēja!!!!!!!!!!!

Vai tad nevar priecāties kā cilvēks atpūties, bet nēeee!!!! Jāskaita kur un cik naudas iztērēja. ĀAAAAA

25. Jan 2010, 11:07

mēs vakaram atkal bijām uz Ledus Periodu 👍..arī super atpūtos😀