Soli pa solim uz priekšu

Soli pa solim uz priekšu

09. Oct 2010, 19:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas pepy dienasgrāmata. Bērniem 5 gadi un 4 mēneši.

{smallpic:1}

Meitene it kā palikusi mierīgāka, nu jau pa vakariem niķi ir samazinājušies, bet zobu kā nav tā nav!


Vai jūs režīmu ievērojat arī brīvdienās? 

Mums sanāk brīvdienās visu režīmu nojaukt.. Nu nav man iekšās celties 7ņos un pirms 8 iet jau ārā, kā to darām darba dienās! Bet varbūt tomēr vajag stingri pieturēties pie režīma?

 

Cenšamies vismaz ievērot ēšanas laikus! Bet nu tur nobīde arī ir pa 30-50min! 

Veiksmīgi esmu uzsākusi piebarošanu! Pirmās divas reizes kad devu tik kartupeļu biezenīti, meitene ēda nelabprāt, bet tiklīdz pievienoju klāt burkānu, sāka ļoti labi ēst biezenīšus! Vakar pamēģinājām arī banānu, nu to apēda bez aizķeršanās ;) Tagad sanāk, ka 2x dienā dodu viņai pie pieniņa klāt biezenīšus. Vienu reizi dārzeņu, otru augļu! Izēdam apmēram 40-50gr biezenīša +90-120ml pieniņa.. Visdīvainākais ir tas, ka piena daudzums NAV samazinājies arī tajās ēdienreizēs, kad ēdam biezenīti! Bet nu mums tās ir tikai pirmās dienas! Domāju, ka pāris nedēļu laikā vienu ēdienreizē būs tikai biezenītis! Veikalā paskatījos uz tām burciņām, bet izlēmu, ka tomēr taisīšu pati, pirkšu tikai tādus, ko pati pagatavot nevarēšu- teiksim tur brokoli, jo nelietojam tādus uzturā mājās! 


Puika pastrādājis nedarbu- kamēr dušojos, mēģinājis uz datora uzspēlēt spēlīti un nepareizi ielicis disku, tagad tas ir iesprūdis! Jāgaida pirmās naudas un jāsauc kāds datoriķis palīgā, tagad nevaru nevienu disku apskatīties! Lūk, kur ļoti noderīgas ir vīriešu rokas.. Ja būtu vīrs mājās, tad nebūtu ne problēma.. Bet pati uz savu galvu neskrūvēšu neko vaļā! Nu nav tehnika mana stiprā puse :) 


Sakarā ar neizgulēšanos un nenormālo pārgurumu apetīte man ir kā vecim! Visu dienu mute kustās! Ļoti negribas uzēst vēl kādu lieku kg! Tā jau nekāda tievule neesmu! Tad nu tagad esmu stingri nolēmusi neēst pēc 18! Pagaidām izdodas! Vakarā, ja stipri sagribas ēst, izdzeru glāzi kefīra, apmānot kuņģi!   


Nu negribētos, lai vīrs pārbraucot atrod mājās bumbiņu, kas ripo, nevis staigā :D 


Izskatās ,ka vīra māsa arī dosies peļņā uz ārzemēm.. Varbūt pat pei vīra vai uz UK, jo viņai ir ļoti vilinoši piedāvājumi! Tad nu, ehh, esmu saskumusi ne pa jokam.. Ļoti vēlējos iet uz kādu vingrošanu, bet tagad nebūs kas paskatīs mazulīti.. Bet nu gan kaut ko izdomāsim! Soli pa solim un viss nokārtosies un atrisināsies!

 

pepy!