Rotaļas ar Moon Dough maģisko mīkliņu sāc ar smilšu kūku formiņām!

Rotaļas ar Moon Dough maģisko mīkliņu sāc ar smilšu kūku formiņām!

21. Jan 2012, 16:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"Manai meitiņai ir nedaudz vairāk kā 1 gadiņš, bet jau ir interese par veidošanu, tāpēc vēlos izmēģināt Moon Dough. Vai Moon Dough iegādājams tikai lielajos komplektos? Es gribu pamēģināt, vai manai meitiņai vispār par to ir interese," jautā Māmiņu Kluba māmiņa!

 

Atbild Māmiņu Klubs:

 

Nē, lai izmēģinātu Moon Dough maģiskās mīkliņas priekšrocības- tās vieglumu, veidošanas un sakopšanas ērtumu, to, ka mīkliņa neizžūst- nav jāiegādājas lielie komplekti! Iesākumam pietiks, ja iegādāsies pāris atsevišķas mīkliņas krāsas! Tās ir ērti iegādājamas iepakojumos pa vienai vai divām krāsām un ir iegādājamas bērnu preču veikalos Čipollino, Baby City, Toys Planet, kā arī Māmiņu Kluba interneta veikalā.

 

Svarīgi piezīmēt, ka iesākumā, iegādājoties atsevišķas mīkliņas krāsas, vari izmantot mājās esošās smilšu kūku formiņas vai jebkādas citas formiņas! Moon Dough mīkliņa ieņem katru izliekumu un ir pavisam viegli dabūjama laukā no formiņas!

 

Turklāt iegādājoties atsevišķi Moon Dough maģiskās mīkliņas krāsas, iepakojumā ir arī formiņa. Piemēram,šāda te zaķīša formiņa.

 

Kad meitiņa būs paaugusies, varēsiet klāt iegādāties papildus komplektu vai Moon Dough maģisko mīkliņu! Visi Moon Dough maģiskie komplekti ir savstarpēji izmantojami!

 

Kristīne Damškalne, www.maminuklubs.lv

 

Ieskaties plašajā Moon Doough mīkliņu klāstā Māmiņu Kluba veikalā!

{fotoblog:1609}

Plastilīns- tā ir pagātne!