No brunetes par blondīni!

No brunetes par blondīni!

09. Oct 2010, 14:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lienes Spakovskas blogs, meitiņai 8 mēneši

Čau, visām!

{smallpic:1}

Es nezinu, varbūt tikai man tā liekas, tāpēc, ka pašiem ir pagrūti ar zobiem, bet vai tiešām pārsvarā visas māmiņas nomoka nogurums no bērniņu raudieniem, niķošanās, kas skar tēmu par zobiņiem!

 

Pastāstīšu, kā mums gāja pēdējās dieniņās.

{smallpic:3}

Nu gan jau jūs atceraties, ka no Jaunā gada es sāku jaunu dzīvi jaunā vietā un arī pati esmu kļuvusi jauna un gaiša, t.i., otrdienas vakarā es kļuvu par blondīni :)

 

Lasot Rebekijas blogu, sapratu, ka mums galvā ir līdzīgas domas. Viņa vēlas arī kļūt par gaišmati, taču es jau to esmu realizējusi. Rebekija, veiksmi Tev.

 

Tā nu atkal pie zobiņiem atgriežos! Manai pelītei izlīda beidzot trešdien 3. zobiņš un ceturtdien 4. zobiņš, taču, papētot mutīti šodien, skatos, ka šodien vai rīt izlīdīs jau 5.zobiņš. Tā nu pekai ir jau 4 zobiņi, tad viss iet pa muti- mantiņas un burkānu graužam, maizes galiņu un pilnā sparā arī barankas. Kad māmiņa cenšas nenošmulēt meituku, kad ēdienreize ir klāt, taču mums viss ir otrādi- kad ēdiens mutē, mantas arī un tad visas mantas mums ir ēdamajā un pašas mēs. Tās trakās siekalas, siekalas, mēs visas slapjas...

{smallpic:2}

Protams, mums šīs dienas bija pilnas ar niķiem, raudāšanu, taču iztikām bez temperatūras. Meituks mani no acīm vispār neizlaiž, es pat mierīgi uz tualeti aiziet nevaru, jo, kā aiztaisu durvis ciet, tā kliegšana iet vaļā un asaras aumaļām līst.

 

Kad sāku kaut ko gatavot pie plīts, tad vispār uznāk sīkajai histērijas, ka var spriest, ka laikam viņa nebūs liela saimniece vai arī, ka vēlas uzmanību tikai viņai. Labi, ka ir pa vidu retu reizi arī tētis blakām, kura palīdzība šajās dienās man tiešām šajās dienās noder.

 

Tā kā man mazā guļ 3-4 reizes pa 10- 20 minūtēm dienas garumā, tad, protams, es reālo neko daudz nevaru pasākt pa šo laiku. Protams, laiciņš jau paiet, pasēžot internetā, kā tad es Māmiņu Klubā neienākšu, mums taču šeit lielas sarunas vedas :)

 

Un, protams, galu galā katras dienas vakarā esmu ļoti nogurusi, tāpēc cenšos kaut 1 reizi nedēļā ieiet vannā un relaksēties ar visādiem sāļiem. Un, jā, atcerējos, kad biju Māmiņu Kluba tusiņā dāvaniņā saņēmu ķermeņa skurbi ar kafijas piedevu, nu tik tiešām vēlos pateikt MILZĪGU paldies māmiņai, kura sagādāja tik burvīgu dāvaniņu. Skurbis ir dievišķīgs, 2 reizes nedēļā ejot dušā viņu lietoju.

 

Un vēl ļoti laba relaksācija ziemā ir slēpošana. Jau 3. nedēļu pēc kārtas nedēļas nogalēs mazo atstāju omei un ar vīru izraujamies no ikdienas rutīnas un braucam tā riktīgi iztraktoties pa kalnu.

 

Kopumā šī nedēļa bija morāli grūta ar to zobu augšanu, taču, protams, pa vidiņu paspēju ievilkt arī elpu.

 

Varbūt ir vēl kāda māmiņa, kura aizraujas ar slēpošanu? Varētu kaut kur kopā aizlaist!

17. Jan 2010, 16:22

Labi izskatas gaišais tonis Tev 👍 👍
Mums arī nak zobiņi,bet nu nav tik traki,ka es neko nevaru izdarīt,vienīgais pa nakti biežāk ceļās ēst😀