Mēs esam atpakaļ Māmiņu Klubā!

Mēs esam atpakaļ Māmiņu Klubā!

28. Apr 2011, 18:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Varu teikt, ka bija ļoti grūti būt prom no Māmiņu Kluba....Man bija kā tāds pārbaudījums vienu  veselu mēnesi.

 

Mūsu mājas vīrietim bija mēneša komandējums ārpus Latvijas robežām. Tā nu lai sazinātos, iedevu savu datoriņu līdzi, bet sākumā nepārliecinājos, vai uz otra datora  varēšu ieiet Māmiņu Klubā.Tā nu nākošajā dienā, kad vīrietis  bija pavadīts lidostā,atbraucot mājās, laika pakavēšanas pēc domāju ieiesu palasīšu, kas jauns Māmiņu kluba, bet rezultātā  netieku iekšā.Un kur  vēl kaut ko uzrakstīt.... Ehh, tā nopūtos un samierinājos ar to, ka esmu daļēji noslēgta no pasaules.

 

Tā nu diendienā man nāca virsū pārbaudījumi- gan par mazo pelīti, kura mēģināja pārbaudīt manu pacietību un  visu pārējo, kā  arī nācās man darīt tos  darbus, kurus mēs bijām sadalījuši. Bet  varu teikt-  ir labi ,tad ja tev kads palīdz kā mans  vīrietis visu laiku!!Bet ja jums cenšas palīdzēt kaut tas pats jūsu otrā pusīte neatsakiet to!!!

 

Tā nu man arī sākās laika izjūtas trūkumi, kā neko paspēt nevaru un atjēdzies beigās, ka vēl daudz kas tev vēl ir jāizdara!!

 

Bet nu  tagad, kad mēnesis ir pagājis un pārbaudījumu esmu  veiksmīgi izturējusi,kā arī pašai viss ir kārtībā, tad varu teikt droši- es esmu atgriezusies un  varēšu ar jums atkal padalīties  visā, kas ir noticis, vai kur esam  bijuši visi trīs kopā....

 

***

Blogo Māmiņu Klubā arī Tu, iesūtot ziņu šeit!