Mani treniņi vainagojas ar panākumiem!

Mani treniņi vainagojas ar panākumiem!

26. Nov 2010, 13:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šonedēļ ar Ralfiņu esam sākuši spēlēties uz grīdas, jo mazais ir sācis sniegties pēc rotaļlietām un viņam patīk aizskart visu, kas grab :) Līdz šim spēlējāmies uz pārtināmā galda, bet tur mums abiem vairs nav tik ērti.

{pic:1}

Uz paklājiņa Ralfiņš ir ļoti runātīgs un smaidīgs un viņam tur ir interesanti.Izvietoju rotaļlietas abās pusēs, lai mazajam būtu interesanti skatīties gan uz vienu, gan uz otru pusi. Smieklīgi, ka viņš smaida arī lācim Vinnijam Pūkam, kad viņam to parāda! Reizēm ovācijas ir tik lielas, ka mazais pats sabīstams no savas skaļās balstiņas!

{smallpic:2}

Arī vanniņā Ralfiņš iemēģina savus spēkus un sācis aktīvi vicināt rociņas un kājiņas. Līdz šim tikai smaidīja un gugināja, izrādot, kā viņam patīk vannoties. Tā vien gribas viņu tagad saukt par Boogie Baby – LG savulaik bija tāda produktu reklāma, kurā redzams dejojošs mazulis :)

{smallpic:3}

Esmu arī beidzot sagaidījusi savu vingrošanas disku – pilates tieši pēcdzemdību periodam. Man patīk, ka pilates ir samērā lēna vingrošana, kas lēni, bet pamatīgi stiprina muskuļus, nevis tāda pakratīšanās aerobikas ritmos. Turklāt mājās ar mazu bērnu tā reālu un ātru slodzi, manuprāt, nav iespējams īstenot, jo mazais kuru katru brīdi var būt augšā un tad aizelsušai jādodas pie bēbja. Pilates tādā ziņā ir superīgas. Šo disku es pasūtīju no ebay, bet uzzināju par to vienkārši sērfojot internetā. Tas ir angļu valodā, tomēr itin viegli var visu saprast. Pat, ja man neizdodas vingrot diska vadībā, tad ļoti labi esmu iegaumējusi vingrojumus un varu tos izpildīt jebkurā laikā.

 

Vēderpreses vingrinājumu veicu regulāri katru vai katru otro dienu – 4-5 vingrojumu pa 20 reizēm un treniņš jau ir jūtams. Ar vīru vienojāmies, ka reizi nedēļā es apmeklēšu arī sporta klubu, kad vīrs atbrauks no darba un varēs mani aizvest. Biežāk gan nesanāks, jo bēbis nebūtu sajūsmā no biežākas mammas gaidīšanas mašīnā :) Paralēli veicu arī procedūras salonā un ceru līdz vasarai būt labā formā :)

27. Feb 2010, 12:32

pa čipolino piekrītu😀labāk pirks kaut ko vēlos nopirkt eju citos veicišos skatīties(kaut arī čipolino stradāju)😀

Muuna Muuna 26. Feb 2010, 17:12

perlite
Jā, ir vienā laikā 😀 Manējais 15 decembrī 😀 Viņš ar dūrītēm iemanījies sist pa mantiņām un visādi sācis ķepuroties ar rociņām 😀 es tās mantiņas viņam visu laiku rādu, kad mainu bikšeles, tāpēc viņam laikam beidzot gribas tikt klāt 😃

Muuna Muuna 26. Feb 2010, 16:37

Paklājiņu pirku Dominas Prismā - tur ir liela izvēle Maksāja tikai 4.50 Ls 😀
Viņš ir apmēram 1mx1m.

26. Feb 2010, 14:44

maaminju klubu lasu regulaari, bet tagad tikai piereģistrējos. mums cik saprotu, beebiishi veinaa laikaa dzimushi. mana meitinjai arii divi meeneshi, piedzima 16.decembrii. mana mazule gan veel peec mantinjaam nesniedzas. 😀