Konkurss mazajiem - ko var izveidot no plastilīna?

Konkurss mazajiem - ko var izveidot no plastilīna?

06. Jan 2012, 17:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Priekšā nedēļas nogale un laiks darboties ar mazajiem! Parādiet un pastāstiet fotoblogā, ko var izveidot no plastilīna un laimējiet pārsteiguma balvu no Moon Dough!

 

Tātad kas Tev ir jādara?

Iesūti fotoblogu ar vismaz 3 bildēm ar parakstiem sadaļā "Moon Dough radošais konkurss", parādot, ko var izveidot  no plastilīna- esiet radoši- taisiet cilvēciņus, dzīvnieciņus, pilsētas, mājas! Vēl vairāk priecāsimies, ja soli pa solim parādīsi, kā esat kopā ar bērnu to izveidojuši!

 

Pēc tam kad esi nosūtījusi fotoblogu, obligāti iesūti sava fotobloga anotāciju ar ID numuru caur podziņu "Kļūsti par Māmiņu kluba autoru!"

 

Palīgs: Esmu ievietojusi fotoblogu. Kā šo fotoblogu ievietot rakstā?

 

Neaizmirsti arī balsot fotoblogos par savu simpātiju :)

 

Konkurss ilgst līdz 9.martam.

 

Balva

Konkursa uzvarētājs, ko noteiksim, saskaitot Māmiņu Kluba simpātijas un skatītāju simpātiju balsis, saņems vērtīgu pārsteiguma balvu no Moon Dough!

 

Kas ir Moon Dough? Skaties fotoblogu!

{fotoblog:1523}

Plastilīns- tā ir pagātne!

26. Feb 2011, 18:48

O,super,būs ar meitiņu kopā jāpastrādā. Viņai dikti patīk,bet gan īstus veidojumus vēl neprot uztaisīt,bet kopā jau mums varētu kaut kas sanākt 😀 Dikti jauka balviņa,mana ar noteikti priecātos,jo ļoti patīk veido 😀 Vienīgi,neprotu ievietot fotologu 😃

mamma27 mamma27 25. Feb 2011, 21:05

Superīga balviņa. Kad Adrians ieraudzīja bildes ar to feino masu ,uzreiz teica,ka grib tādu. Nu tad liku viņam darboties ar plastelīnu. Tad jau rādīsim ,kas mums sanāca. 😉

saulux10 saulux10 25. Feb 2011, 11:51

he cik feins? gaidīsim darbiņus 😉