Kā sakopt pēc rotaļāšanās ar Moon Dough maģisko veidošanas mīkliņu?

Kā sakopt pēc rotaļāšanās ar Moon Dough maģisko veidošanas mīkliņu?

14. Jan 2012, 23:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis ir viens no jautājumiem, kuru esam saņēmuši no Māmiņu Kluba māmiņām. Varam pateikt uzreiz- sakopšana pēc rotaļām ir tikpat interesanta un viegla kā rotaļāšanās ar šo mīkliņu! Māmiņu klubs sagatavojis pāris noderīgus padomus, kā sakopt vidi pēc rotaļām.

 

Gluda virsma

 

Ja maģiskās mīkliņas gabaliņi palikuši uz gludas virsmas, vienkārši saslauki mazos gabaliņus un noslauki virsmu ar sausu drāniņu. Tāpat mazo gabaliņu savākšanai vari izmantot Moon Dough maģiskās mīkliņas gabaliņu, pie kura visai ātri pielips krikumiņi, kas ir uz galda.

 

 

Paklāji

 

Līdzīgi kā no gludas virsmas,  paņem gabaliņu Moon Dough mīkliņas un savāc ar to mazos gabaliņus. Ja paklājā mazie gabaliņi jau ir tikuši dziļāk iekšā, ņem talkā sausu suku un patīri paklāju, pēc tam izsūcot paklāju ar putekļusūcēju.

 

Svarīgi: nelietot ūdeni vai citus tīrāmos līdzekļus, lai mēģinātu iztīrīt paklāju no Moon Dough maģiskās mīkliņas.

 

 

Apģērbs

 

Ja Moon Dough mīkliņa „pieķērusies” kaut kur pie apģērba, lietot iepriekš aprakstīto metodi un ar mazu Moon Dough mīkliņas gabaliņu tas nonāks pavisam viegli nost un vari mazgāt veļu kā ierasts. Ja tomēr mīkliņa iespiedusies auduma šķiedrās dziļāk, tad liec lietā sausu suku un notīri šos gabaliņus.

 

 

Kā redzi, kopšanai viss, kas ir vajadzīgs, ir vēl kāds Moon Dough mīkliņas gabaliņš!

 

 

Būtiska informācija par drošību

 

-         Ja mīkliņas gabaliņš iekļuvis acī, nekad nemēģini to izņemt ar pirkstiem, sevišķi, ja rokās esi turējuši šo mīkliņu. Ja tā ir noticis, liec bērnam mirkšķināt acis un asaras izskalos mīkliņas gabaliņu. Ja tas nenotiek, izskalo aci ar tīru ūdeni. Ja sākas iekaisums, griezieties pēc palīdzības pie mediķiem.

-         Moon Dough nevajadzētu likt mutē un tas nav paredzēts ēšanai vai norīšanai.

-         Pēc rotaļām ar Moon Dough maģisko veidošanas mīkliņu, nomazgā rokas ar ziepēm.

 

Kristīne Damškalne, www.maminuklubs.lv

 

{fotoblog:3447}

Plastilīns- tā ir pagātne!

www.babymarket.lv