Izglītojošs bērnu spēļu dators TOP LAP TOP ar 50% atlaidi!

Izglītojošs bērnu spēļu dators TOP LAP TOP ar 50% atlaidi!

22. Jun 2012, 18:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pērc kuponu un iegūsti izglītojošu spēļu datoru Top LapTop, kas palīdzēs bērniem, rotaļājoties mācīties lasīt, rakstīt un rēķināt, ar 59% atlaidi!

 

TOP LAPTOP Tu atradīsi:


1) 50 uzdevumus 5 kategorijās (vārdu krājums un gramatika, matemātika, mūzika un māksla, spēles un izklaide, atjautība)

2) daudz uzdevumu gramatisko un aritmētisko prasmju attīstīšanai

3) integrētas spēles, kuras iespējams spēlēt vairākiem spēlētājiem vai sacensībā ar datoru (nav nepieciešamas papildu iekārtas)

 

Īpaši iesakām iegādāties šo datoru, ja bērnam grūtības sagādā matemātikas uzdevumi vai diktāts skolā šķiet biedējošs. Ar TOP LAPTOP datoru mazajam cilvēkam būs iespēja ne tikai mācīties, bet arī spēlēt dažādas jautras un interesantas spēles!

 

Spēļu dators TOP LAPTOP paredzēts bērniem no 5 gadu vecuma, tas ir ļoti viegls, tāpēc to iespējams ņemt līdzi ceļojumā, tādējādi nodarbinot mazo zinātnieku automašīnā un izbraukumos.

 

Mazuļiem nepatīk, ja tētis vai mamma viņu klātbūtnē darbojas ar datoru – viņi nekļūdīgi sajūt, kad pieaugušā domas ir kaut kur citur. Risinājums – katram ģimenes loceklim atbilstošs dators, arī vismazākajam. TOP LAPTOP ir jaunākās paaudzes rotaļlieta mazajiem ģēnijiem, kas ieinteresēs bērnu un padarīs aizraujošu mācību procesu.

 

Rotaļīgo piedāvājumu ir sagatavojusi īsta bērnu paradīze – Cipollinoun BabyCity, kam raksturīgs plašs un kvalitatīvs pasaulē slavenu ražotāju preču sortiments, profesionāla apkalpošana, interesanti pārsteigumi, īpaši piedāvājumi, kā arī stilīga, mājīga un spēlēties rosinoša vide. Domājot par klientu ērtību, veikali ierīkoti pilsētu lielākajos tirdzniecības centros. 

 

PĒRC KUPONU ŠEIT UN IEGĀDĀJIES TOP LAP TOP AR 50% ATLAIDI!

 

Kuponu varēsi izmantot šādos veikalos:

Veikali Cipollino: 


Rīga, TC Alfa Brīvības gatvē 372 
10.00-22.00 

Rīga, TC Origo Stacijas laukums 2a 
9.00-21.00 

Liepāja, TC Kurzeme Liepāja Lielā ielā 13 
10.00-21.00 

Daugavpils, TC Solo Daugavpils Rīgas ielā 9 
10.00-21.00 

Veikals Baby City 


Rīga, Modes un atpūtas centrs Rīga Plaza Mūkusalas ielā 71 
10.00-21.00 

Klientu apkalpošanas numurs 
+371 67 815 941