Es par slingiem!

Es par slingiem!

01. Aug 2012, 12:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es esmu sajūsmā,par to ka mana izvēle, krita par labu šim lieliskajam lakatam!


Kāpēc tieši slings? Hmm,atbilde vienkārša.Man nācās vadāt dēliņu no Imantas un Ķengaragu,un tā 2reizes dienā turpu  šurpu. Un fiziski nebūtu spējīga iznēsāt ratus no 4 stāva,un izcilāt pa diviem tramvajiem. Jau iepriekš biju papētījusi informāciju (manislingi.lv),jo biju redzējusi dažas māmiņas staigājam ar šiem slingiem,kas lika man arī painteresēries,no kāda vecuma,kādā veidā tas viss darbojas.Piedzima meitiņa vasarā.Tikmēr dzīvojās pa ratiem.Pienāca rudens,meitai nepilni 2 mēneši,kad lēmām par labu slinga iegādei,lai varētu izvadāt brāli.Sākumā sēju šūpuļītī ar krustu uz muguru.Šeit būtu instrukcija (http://www.manislingi.lv/lv/supulitis-ar-krustu-uz-muguras)

 

Šis siešanas veids paredzēts pavisam maziņiem bērniņiem. Lieliski noderēja,kad man maziņā sagribēja transportā ēst,līdz ar to no svešām acīm slinga malas paslēpa,kad es viņu pabaroju. Vēlāk,kad jau pati turēja savu galviņu,sēju vertikālā veidā,mazajai bija nu jau interesanti,kad pavērās citādāks skats uz pasauli,dikti patika vērot apkārtni. Nāca ziema un slingoju arī pie lielākiem aukstumiem,jo mūs sildīja speciāli sūtīta jaka no Krievijas.

 

Slingojot pat izvairījāmies,tikt pie koriģējošajām bikšelēm,jo gūžiņas nevērās vaļā.Slingojot rītā vakarā,ar savām kustību veicu sava veida masāžu gūžām. Ejot atkārtoti pie daktera,tikām paslavēti,no daktera puses,ka slingot esot veselīgi,saprātīgās devās.Slingojot,tak abas rokas brīvas,līdz ar to mammīte var droši iepirkties, pat sēņot.

Meitu,nēsāju pat vēl pie viņas 12kg un 1,2gadiņiem.Nemaz nejūtu viņas svaru.Drīzāk,ja vienkārši paņemtu uz rokām panēsātu,tad mugura uzreiz dotu ziņu,ka nav labi. Viennozīmīgi esmu ļoti,ļoti apmierināta par savu izvēli slingam.Jo šadā veidā nezuda ar bēbuci ,kontakts,kad viņš piedzima,jo mamma joprojām ir un būs tik tuvu.Slings -tas vieno!

 

Slingot var visur gan dabā,gan iet sabiedriskās vietās(muzejs,kafeijnīcās),braukt ar sabiedrisko transportu ar konfortu gan bērniņam,gan mammītei.Varu teikt tikai to labāko.Ja esi izvēles priekšā,no savas puses saku,ka ir jāpamēģina,ir arī lekcijas,kur var iet pamēģināt.

 

Tu lieto slingu? Iesūti savu stāstu un laimē sveču liešanas komplektu!