Divas nedēļas jau pagājušas!

Divas nedēļas jau pagājušas!

06. Oct 2011, 14:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu varu teikt tā, ka tās abas nedēļas man ir pagājušas samērā veiksmīgi...

 

Mēs esam arī nosvinējušas Keitas Elizabetes vārda dienas un tās pagāja ļoti labi un interesanti .....Sazinājāmies arī tajā dieniņā  ar  vīrieti, kas jau ir prom divas nedēļas... Dāvanu arī mēs saņēmam pastā no Keitas tēta.Dāvaniņa arī ir  ieprovēta!!

 

Dienas mums paiet  jau interesantāk!!!Podiņu arī esam jau labāk apguvušas, bet  savā ziņā šmucītes sanāk tāpat.Tāpat  arī mēs mājās visu kaut ko darām un taisām. Brīžiem jau liekas, ka ideju aptrūksies, bet smeļamies visādas idejas.

 

Tāpat arī Keita jau iet divas nedēļas dejošanā un gatavojas koncertam, kas būs jau  decembrī. Dejo  viņa man arī mājās un rāda visu, ko nu māk :)  Ar nepacietību  gaidu  viņas pirmo koncertu, lai redzētu viņas prasmes ;)

 

Tagad arī baudām  gaišo laiku ārā, kas nu mums ir dots ...Tik ja tā godīgi saka, man tas laiks ne īpaši patīk ...Es mazliet esmu apslimusi un ar  mazo  pasēžam mājiņās..Dzeram zālītes un tējas, lai ātrāk tiktu uz pekām.

 

Kā arī es gatavojos savas  vārda dienas svinībām... Es arī īpaši nesvinēšu,  jo  nav  ne noskaņu,  ne gribēšanas svinēt!!!!

 

Tas nu šoreiz īsumā  būs viss par mani un tad jau tiksimies nākošajās dieniņās kopā ....Drīz ielikšu rakstiņu, kā mums pagāja meitiņas svinības!