Dienas iet kā pulksteņa laiks..

Dienas iet kā pulksteņa laiks..

07. Oct 2011, 19:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu  jau pilnas divas nedēļas pagājušas un drīz jau pienāks trešā nedēļa..Mēs aizvien vēl abas divas dzīvojoties pa mājām gaidām vīrieti  mājās no  komandējuma!!!!

 

Tā nu dieniņām un  nedēļām  ritot arī mēs abas gaidām un baudām Adventes laiku, kas man ļoti patīk ....Tajā laikā cilvēki ir  savādāki un īpašāki viens pret  otru .... Tāpat arī man vairāk liek par visu aizdomāties, ka esmu viena ar  meitiņu  un mīlestība  man jāvelta  viņai!!!

 

Keitai  arī mēģinu parādīt, kā tas ir  sagaidīt  Adventes laiku un kas tas ir, kā  arī  mēs mēģinām  daudz ko  izzināt kopā!! Svecītes mēs vainadziņā  dedzinām un tad nu  mēs skaitām, cik  nedēļas ir pagājušas un cik  vēl jāsagaida līdz mājās būs  eglīte .....Pagājušajā gadā Keitai  to  nevarēja vēl mācīt,  bet  šogad ir jau daudz  jautrāk.

 

Mēs arī  abas divas esam arī  savās mājās jau ielaidušas gardo piparkūku mīklas smaržu un pēc tam jau  arī  gardie  brīnumi mums tapa :) Tur mēs abas izpaudāmies kā  nu  varējām ..... Ar formiņām Keitai ļoti patīk darboties no  sirds :)

 

Kā arī  mēs jau bijām aizbraukušas vienu  vakaru  uz atpūtas centru  Lido, kas ir  Krasta ielā....tur  arī  prieki  bija  tik  lieli un neaprakstāmi, ka  nu  prom nevēlējās  doties.... Tomēr tie Ziemassvētki un gaidīšanas laiks ir labs un patīkams.

 

Bet  mūsu zināšanas pa podiņu paliek jau  lielākas un draugi  arī esam jau lielāki un labāki. Cīnāmies ar  to  arī. Pat Keitas lellei ir savs podiņš,  tā  nu  abas mācās iet uz podiņu.

 

Tā nu mūsu  dienas paiet  darbiņos un mācoties un gaidot, kad paies vēl  divas nedēļas.Tad mēs varēsim doties uz lidostu, lai sagaidītu  mūsu  mājās  siltumu un mīlestību - tas ir  mūsu  vīrietis, ko  Keita un es gaidām ļoti mājās....

 

Pagaidām arī  es teikšu "ataaa" un  drīz jau  tiksimies arī jaunā  dienā  un jaunā  nedēļā pie  Adventes laika :)