Dejas lietū!

Dejas lietū!

10. May 2011, 12:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens visiem tiem, kas aizvakar sagaidīja lietutiņu. Mums bija Līgatnē riktīgs lietus gāziens! Sākumā pa dienu bija nenormālā sutoņa un karstums, paelpot pat nevarēja. Tad uz vakarpusi ap 20.00 sāka smidzināt, tā kā dzīvojāmies pagalmā iekšā nemaz negājām.


Adrianai ļoti iepatikās atspirdzinošais lietutiņš un viņa sauca tēti, ka esot jāskrien dejot pa peļķēm. Tā viņi abi divi izdauzījās un izpriecājās pa lietu, es tik pabradāju pa peļķēm.

 

 

 

Beidzot lielā sutoņa ir pārgājusi un gaisu viegli ievilkt. Man jau vislielākais prieks, ka ir bijis atveldzējums dārzam, jo nebija jāiet gurķi laistīt un zeme beidzot dabūja kādu mitrumu.

Lai gan sinoptiķi sola, ka lielais karstums drīz atgriezīsies, es jau ceru, ka ne tik drīz, mazliet gribas atpūsties no tās saulītes.

 

VAI JŪSU PUSĒ BIJA LIELS LIETUS???

 

Sandra

20. Jul 2010, 14:41

Jā, meitenes vakar rakstīju rakstiņu, ja ielikts šodien,
tad tas jau ar to lietutiņu sanāk par aizvakardienu...")")")

Mēs arī beidzot esam atvēsinājušies un vairs ārā nav tik karsts....😀

20. Jul 2010, 11:02

vakar lietus nebij,bet Sandra raksta pa aizvakardienu😛😛

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 20. Jul 2010, 10:38

Manā galā-Teikā- arī bija plūdi un DIIIIIIIEEEZZZGGAAAAAN daudz ūdens 😀

20. Jul 2010, 10:33

pattinja-kā Rīga ne piles nebij???
Tur bij riktīgi plūdi,Spices pirmo stāvu nopludināja un restorānu(kur strādāju)viss pagrabstāvs bij pilns ar ūdeni,gāza kā no spaiņiem!

taschinka taschinka 20. Jul 2010, 08:20

Es ar priecajos,ka nolija lietus.Mums te Dobele bija tads pamatigs,tik stiprs un diezgan ilgu laiku.Tagad vismaz ir ko elpot.