Dāvidu ģimenes tētis

Dāvidu ģimenes tētis

07. Jun 2010, 11:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arvenas tētis Arturs.

{pic:1}

Vēl grūtniecības laikā, gaidot mūsu mazulīti, biju visai nobažījusies, kā mans mīļotais vīrietis tiks galā ar tēva pienākumiem. Vairums jaunu vīriešu 20 gadu vecumā baidās kļūt par tēviem un mazajam piedzimstot apjūk un diemžēl bieži pamet savas mīļotās ar jaundzimušo vienas. Par laimi, man ir burvīgs vīrs un nu jau arī meitiņas tētis.

 

Izlasot par iespēju piedalīties konkursā, uzreiz sapratu, ka par mūsu Tēti ir jāraksta.

Pārbraucot mājās no slimnīcas, pirmajā vakarā Arturs (meitiņas tētis) notupās pie gultiņas, kur gulēja mazulīte, uz ceļiem un kaut ko čukstēja. Kopš tās reizes viņi ir nešķirami.

 

Kad Arvena (meitiņa) ir nemierīga, raudulīga vai garlaikota, situāciju glābt var vienīgi tētis. Viņš spēj viņu sasmīdināt, nomierināt un uzjautrināt. Bērna vannošana un apģērbšana ir pilnīgi viņa pārziņā.

 

Diemžēl Arturs studē Rīgā, bet dzīvojam Liepājā, tādēļ 4 dienas nedēļā esam šķirtas no mūsu ģimenes vienīgā vīrieša, bet katrs piektdienas vakars mūsu ģimenē ir kā svētki, jo tētis brauc mājās.

 

Liekas, ka starp mazo un tēti ir kāda īpaša, telepātiska saikne, jo piektdienās mazā kļūst tāda apgarota, laimīga, sajūsmas spiedzieni nav apturami. Šķiet, ka viņa jūt, ka tētis ir ceļā pie viņas.

 

Viņiem abiem ir sava kopīga pasaule, kurā citiem ieiet nav ļauts. Arturs mazulītei jau māca dažādus stiķus un niķus. Blēņojas abi kopā. Reizēm pat mani pārņem neliela greizsirdība par to, ka abi tik lieliski saprotas.

 

Tāds ir mūsu tētis - saldākais, jautrākais, iejūtīgākais, džentlmeniskākais, saprotošākais, feinākais, interesantākais, dārgākais, mīļākais, jaukākais un visādi citādi Labākais Tētis Pasaulē. Un viņš tāds ir un vienmēr būs, kaut vai tikai tāpēc, ka ir Mūsu Tētis. Tētis ar lielo T!

 

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

18. Oct 2009, 12:56

Mūs mīļais tētis! 😘

17. Oct 2009, 11:22

Šīs konkurss mums parādā cik daudz ir jaukas ģimenītes mūsu valstī. Super! Prieks par to!