Brīvas vietiņas privātajā pirmsskolā "Patnis"! Īpaši gaidīti 5 gadnieki!

Brīvas vietiņas privātajā pirmsskolā "Patnis"! Īpaši gaidīti 5 gadnieki!

17. Apr 2012, 15:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļie vecāki!

 

Privātais bērnudārzs „Patnis” aicina 5gadniekus!

www.patnis.lv

 

Mūsu bērnudārza ikdienas gaisotni pildām ar mīlestību un dziļu izpratni par bērna psiholoģiskajām, pedagoģiskajām vajadzībām un par vecāku, ģimenes nozīmi ikviena bērna dzīvē. Mīlestības piepildītu attieksmi un individuālu pieeju katram bērnam varam nodrošināt, jo grupiņās ir neliels bērnu skaits. Mūsu bērnudārzā svarīgākais ir bērna labsajūta un viņa personības attīstība visos aspektos – mēs uzskatām, ka caur rotaļu katrs bērns var dziedāt, dejot, skaisti zīmēt utt. Rezultātā, ikviens bērns jūtas novērtēts, attīsta savus dabas ieliktos talantus un koncentrē visu uzmanību uz savu individuālo attīstību. Mēs uzskatām, ka bērnudārza svarīgākie uzdevumi ir bērna veselīga sagatavošana tālākai izglītībai un labvēlīga emocionāli psiholoģiskā pamata veidošana.

 

Jūsu bērna attīstībai „Patnis” papildus piedāvā:

  • plašu papildnodarbību klāstu – mūzika, māksla, angļu valoda, karatē, peldēšana, tautiskās dejas, futbols, modernās dejas un individuālās klavierstundas.
  • kā arī iespējas individuāli darboties pie psihologa, logopēda vai koriģējošās vingrošanas skolotājas.

 

Savukārt visas ģimenes ērtībai piedāvājam:

  • savu transportu, t.i., atvedam bērnus uz bērnudārzu un aizvedam darba dienas beigās mājās.
  • mēs strādājam no 7:45 līdz 20:00, tāpēc ikviens ekonomiski aktīvs vecāks var bērnu izņemt no bērnudārza darba dienas beigās.

 

Pirmsskolas dzīve rit radoši. Tiek atzīmēti gadskārtu ieražu svētki. Organizējam dažādus tematiskos pasākumus un jautros brīžus. Ejam pārgājienos un ekskursijās. Dodamies izbraucienos pie dabas un uz muzejiem. Bieži pirmsskolā viesojas mākslinieki.

 

Mācību maksa

Mācību maksas skatiet mūsu mājas lapā www.patnis.lv Uzņemšanas sadaļā.

Sīkāka informācija pa tālruni 67622161 vai rakstiet patnis@patnis.lv

 

Priecāsimies redzēt pie mums Jūs un Jūsu atvasi,

Privātās vidusskolas„Patnis” pirmskolas vadība

 

Pieredze un atsauksmes: Sandija Salaka, Māmiņu Kluba vadītāja>>

{smallpic:1}

"Mans dēliņš arī uzsāka savas pirmsskolas gaitas tieši "Patnī", piecu gadu vecumā un nu jau mācās "Patņa" sākumskolā - otrajā klasītē. Pēc savas personīgās pieredzes varu teikt, ka "Patnis" - tā ir viena liela ģimene! Nekur neesmu sajutusi tik ģimenisku un pretimnākošo attieksmi gan pret bērniem, gan arī vecākiem. Par šiem gadiem, kad mans bērns ir "Patnī" gājējs, varu teikt, ka nav bijis ne uztraukumu, ne nepatīkamu brīžu, jo skolā patiesi ir ļoti individuāla attieksme. Audzinātāji un skolotāji ir ļoti izpalīdzīgi, pretimnākoši, tai pat laikā neatstāj sajūta, ka "Patnī" arī mācīšanās ir labā līmenī - bērni tiek gatavoti gan akadēmiski, gan radoši, par ko vienmēr var pārliecināties lielajos godos - bērnudārza izlaidumos, 1.septembra svētkos, māmiņdienās, Ziemassvētkos.

 

"Patnis" no parastajām skolām, manuprāt, atšķiras ar to, ka klasītes un grupiņas ir nelielas un ir iespēja pievērst pietiekamu uzmanību katram bērnam! Zinu, ka "Patņa" mācībspēks un veidotāji vaigu sviedros pūlas arī Latvijas izglītības sistēmas reformēšanas labā un mani nepamet sajūta, ka šī nu ir skola, kur jaunākās un progresīvākās metodes tiek veiksmīgi pielietotas jau šodien.

 

Ikvienam bērnam, kurš vēlas sagatavoties skolai, iesaku iziet "Patņa" pirmsskolu, jo no savas pieredzes varu teikt - tas ir droši, labi bērnam, vecākiem izdevīgi, jo nav dārgi, īpaši tagad, kad pieejams pašvaldības līdzfinansējums, un radoši!"

 

 


Uzzini vairāk www.patnis.lv