4 iemesli, kāpēc bērniem ļaut darboties ar datoru

4 iemesli, kāpēc bērniem ļaut darboties ar datoru

12. Jul 2012, 11:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā šķiet tikai retajās mājās nav dators, kuru izmanto gan ikdienā, gan izklaidei. Tomēr, kamēr bērns ir mazs, ir vērts apsvērt iespēju iegādāties bērnu datoriņu, piemēram, Top LapTop, kas tieši pašreiz līdz 30.septembrim iegādājams par īpašu cenu!

 

- Datori palīdz bērniem izvēlēties darbošanās līmeni, kurā bērns jūtas ērti. Piemēram, lietojot Top LapTop datoriņu 5+ sākumā bērns būs spējīgs izpildīt vienkāršākos uzdevumus, vēlāk, papildinot savu pieredzi un apgūstot jaunas prasmes, spēs izpildīt arī sarežģītākos. Bērnu datoros ieviestā uzdevumu sistēma ļauj bērnam pašam izvēlēties, cik sarežģītus uzdevumus veikt, tādējādi pašam kontrolēt un būt situācijas noteicējam.

- Datoru lietošana palīdz izmantot visas bērna maņas, lai uztvertu informāciju. Datori spēj apburt bērnus un pilnībā saistīt viņu uzmanību, kas bieži noved pie dziļākas uzmanības noturības un spējas koncentrēties.

- Datori sniedz iespēju mācīties, radot, tāpat bērni iegūst praktiskas zināšanas un izpratni, par to, kā tiek veidotas lietas, tādējādi tiek uzlabotas bērna spējas.

- Apgūstot datorprasmi, bērni veido pozitīvu attieksmi pret tehnoloģijām,kas savukārt sniedz ieguldījumu bērna tālākajā dzīvē.


 

Vai Tavam bērnam patīk darboties ar datoru?


Kuros veikalos var iegādāties LapTop datorus bērniem par īpašo cenu?

23. Sep 2011, 13:35

Nu manājie jau no kādiem 2 gadiem rāvās pie datora. Nu no 3 gadiem jau spēlēja spēlītes, dažreiz arī mēģināja kaut ko "rakstīt", bet tagad lielākā meita pēc skolas "sēž draugos", bet puika uzreiz spēlēt spēlītes, un nav iespējams viņus atradināt.

taschinka taschinka 23. Sep 2011, 10:23

Es domāju,ka atrākais laiks,lai ļautu sēdēt pie datora ir vismaz 5 gadi.
jaunākiem pilnīgi un galīgi nesaprotu tā vajadzību.uzspēs vēl nosēdēties pie datora,bet šajā vecumā ir citas spēles,rotaļas,naudarbošanās kas jāizbauda.