Vitamīni tavu matu un ādas skaistumam un veselībai

14. Mar 2016, 10:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mati kļūst plānāki, zūd matu mirdzums, ko darīt?

Evonia vitamīni matu struktūras uzlabošanai, veicina matu augšanu, baro ar vitamīniem, kā arī satur nepiesātinātās taukskābes - Omega 3, Omega 6. Šie vitamīni būtu jālieto vismaz pusgadu, lai rezultāts būtu pamanāms un ilgstošs. Uzlabots tiek matu sīpols, jaunie mati aug veseli, tie aug ātrāk.

Vitamīnu komplekss ir piemērots visiem matu tipiem. Ja mati aug plānāki, tie lūzt, organismā var trūkt dzelzs, un šo vitamīnu sastāvā būs arī dzelzs.

Jaunajām māmiņām var pastiprināti izkrist mati, un šis vitamīnu komplekss būs piemērots arī cīņā ar šādu problēmu, pie tam - lietot var pat grūtniecības un pēcdzemdību periodā, jo sastāvs ir dabīgs.

Evonia sirmiem matiem

Šis preparāts satur cinku, biotīnu, kas uzlabo matu struktūru un augšanu. Varš iedarbojas uz matu pigmentāciju. Kad melanīns no matu sīpoliņa neuzsūcas pietiekošā daudzumā, mati kļūst sirmi. Sirmu matu rašanos veicina arī stress.  Jālieto pēc iespējas ātrāk, kolīdz pamanīti sirmie mati, un lietošanu nevajadzētu pārtraukt vismaz pusotru mēnesi. Vitamīni piemēroti gan sievietēm, gan vīriešiem, un jālieto pa 1 tabletei dienā.

Ādai - Femidan un Vivania

Femidan satur zivju proteīnu, silīciju, cinku un tas viss kopā uzlabo ādas elastību un veselību. Komplekss baro ādu no iekšpuses, āda tiek mitrināta, mazinās grumbiņas, āda izskatās jauna un svaiga. Sastāvā ir arī C vitamīns. Cinks darbojas kā sava veida antioksidants - arī pret novecošanos, un uzlabo iekaisušas ādas stāvokli. Sākumā būtu jālieto 2 tabletes dienā apmēram mēnesi, pēc tam pa 1 tabletei dienā.

Vivania Beauty Shot - hialoronskābes, C vitamīna, kalogēna šķīdums. Šķīdumā nav ārstējošā cinka pūtītēm un pigmentācijas plankumiem, bet sausai ādai šis būs labāks. Šķīdums jālieto 50ml dienā, garša būs skābena. Kalogēns ādu padara elastīgu. Jālieto 4-8 nedēļas līdz 12 nedēļām, ne ilgāk.

Femiwell - pēc 40

Sieviete grib būt skaista visos vecumos. Šis satur dabīgos fitoestrogēnus, kas rūpējas par sievietes izskatu, labsajūtu un skaistumu arī pēc 40 gadu vecuma. Tas palīdz sievietei saglabāt dzīves kvalitāti, kad parādās menopauzes pazīmes, karstuma viļņi, svīšana. Tas darbojas arī kā antioksidants, palīdzot izvairīties no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Normalizējas hormonālā sistēmas darbība, imunitāte. Protams, uzlabojas arī garastāvoklis. Var lietot gan profilaktiski, gan tad, kad ir minētās pazīmes. Visu laiku nav nepieciešamības lietot.

Esiet skaistas un veselas!

Māmiņu Klubs

Evonia ® - matu augšanu veicinošie produkti

Evonia

Evonia ® Anti Grey HairMinerālu -vitamīnu tabletes

Evonia ®   Anti Grey Hair

Femiwell - Sojas pupu ekstrakta, sarkanā āboliņa ziedu ekstrakta un E vit. tabletes, kas satur noteiktu fitoestrogēnu daudzumu

Femiwell

Femidan Skin Beauty Tabletes skaistai un veselīgai ādai

Femidan Skin Beauty

Vivania® Beauty Shot Kolagēna- Hialuronskābes- C vitamīna škīdums

Vivania® Beauty Shot
 

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!