VIDEO: Ciemojamies pie Māmiņu Kluba alternatīvajām mammām

24. Feb 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums noteikti katram ir savs priekšstats par to, kādai ir jābūt māmiņai – kas viņai jādara un kā viņai būtu jāizskatās un viss tas, kas neatbilst mūsu priekšstatiem, mums varētu šķist nesaprotams. Tomēr pasaule, kurā mēs dzīvojam ir ļoti krāsaina, tāpēc arī mēs – māmiņas, ne vienmēr esam baltas un pūkainas, mēs varam izskatīties arī citādāk – ar tetovējumiem, pīrsingiem, neparsatām frizūrām un brīvākas savos uzskatos.

Mēs devāmies ciemos uz Jelgavu, kur satikām divas māmiņas, kuras vieno kopīgas sajūtas par to, kā dzīvot šo dzīvi. Māmiņa Arita audzina divus bērnus – meitiņu Rasu un dēlēnu Austrumu. Arī māmiņa Dace ir divu bērnu māmiņa, viņa lolo mazo Elīzu un Ēriku. Gribat zināt, kas viņas vieno? Skatāmies kopā!

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, ko nozīmē izskatīties nedaudz citādākam, kā apkārtējie
  • uzzini, kas vispār ir alternatīvais stils, un kā izskatās alternatīvo mammu bērni
  • uzzini, kas ir alternatīvie simboli, un kādas krāsas piedien šim stilam

Gan māmiņa Dace, gan māmiņa Arita ir radošas, jo viņas ir pārliecinātas, ka radošums dzīvē palīdz rast risinājumu dažādās situācijās, arī ļoti grūtās un sarežģītās. Būsim atvērti, mēģināsim vairāk sajust citus cilvēkus bez aizspriedumiem aptumšotām domām un drīz vien mēs redzēsim, kā viss mums apkārt kļūst tikai labāks.

Košu dzīvi vēlot,

Māmiņu Klubs