Uzsākam informatīvo kampaņu ar mērķi iepazīstināt ģimenes ar jaunā Microsoft Office iespējām!

Uzsākam informatīvo kampaņu ar mērķi iepazīstināt ģimenes ar jaunā Microsoft Office iespējām!

06. Mar 2013, 14:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā jau dažas dienas atpakaļ lasīji, Microsoft Office 365 Home Premium piedāvā nebijušas iespējas mājas lietotājiem! Beidzot tā ir arī tava iespēja, neizejot no mājas, saņemt to labāko! Lai tev būtu lielāka skaidrība par šo jauno mākoņa pakalpojumu, kas ietver pilnu Microsoft Office lietojumprogrammu klāstu, kā arī plašas mākoņpakalpojumu iespējas, mēs esam uzsākuši informatīvo kampaņu, kuras mērķis ir iepazīstināt ikvienu ģimeni ar jaunā Microsoft Office iespējām tieši ģimenēm, kā arī - apņemamies sniegt arī praktiskus padomus ikdienas produktivitātes uzlabošanai ar tehnoloģiju palīdzību!

Māmiņu Klubs ir portāls, kurš allaž informē vecākus par visu to, kas viņiem varētu būt aktuāls, un nevienam nav noslēpums, ka dzīvojam mūsdienīgā tehnoloģiju laikmetā, kura pamatā ir tieši datora, viedtālruņu un planšetdatoru lietošana.

20130304095626-80843.jpg

Kā informatīvā kampaņa izskatīsies Māmiņu Kluba portālā?

  • sniegsim tev praktiskus padomus darbā ar jauno Microsoft Office 365 Home Premium
  • portālā varēsi lasīt rakstus par šo tēmu, kā arī - būs videopamācības!
  • piedāvāsim tev iespēju noskatīties arī ONLINE TV tiešraidi 13.martā plkst.10:00, kur viesosies moderni vecāki, kuri nevar ikdienā iztikt bez modernajām tehnoloģijām;
  • protams, netrūks arī konkursu portāla aktīvajām lietotājām! Būs gan dienas spēles, gan blogu konkurss, gan arī noslēguma pasākums kāda interesanta projekta finālistiem un aktīvajiem dalībniekiem tieši Microsoft Latvia telpās 28.martā, plkst.16:00!
  • protams, ja jau pieminējām konkursus, būs arī vērtīgas balvas. Pagaidām pačukstēsim, ka būs iespēja laimēt ne vien Xbox 360 Kinect, bet arī Office 365 Premium abonementu 1 gadam un arī gaumīgus Microsoft aksesuārus!

Uzdod savus jautājumus jau tagad!

Māmiņu Klubs