UZDOD jautājumus ONLINE TV speciālistiem un laimē!

UZDOD jautājumus ONLINE TV speciālistiem un laimē!

14. Jan 2016, 07:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau 14.janvārī plkst.10:00 tiekamies Māmiņu Kluba Online TV interneta tiešraidē! Sagatavojieties tai jau tagad! Kā? Tā kā šajā reizē baudīsim Veselības studijas sižetus, jums, droši vien ir jau šādi tādi jautājumi, ko uzdot mūsu speciālistiem!

Uzdod jautājumus jau tagad:

  • fizioterapeitei Klaudijai Hēlai par bērnu pieskatīšanas grupas priekšrocībām Māmiņu Klubā, kā arī vecumu, no kāda mazuļi te tiek pieskatīti
  • par mājdzemdībām Latvijā, par vietām, kurās tās iespējamas, par visu, kas nepieciešams, lai mājdzemdības būtu tavs aizkustinošākais piedzīvojums sagaidot bērniņu
  • par imunitātes stiprināšanu ziemā un dabīgu līdzekļu izmantošanu, kas palīdzēs izvairīties no vīrusiem un saslimšanām
  • par TRI-BIO produktiem, ar kuriem iepazinušās jau vairākas Māmiņu Kluba aktīvās māmiņas
  • par klepus veidiem un to ārstēšanu
  • kā arī par D vitamīna lietošanu ziemā

Balva

Pārsteigums - kosmētika no Catrice/ essence

20151021194356-16847.jpg

Gaidām tavus jautājumus tepat, komentāru joslā!

Māmiņu Klubs

20141015120931-62878.jpg

peciņa123 peciņa123 11. Jan 2016, 13:07

1. Kā tiek nodarbināti bērniņi Klaudijas Hēlas grupiņā? Vai pārāk liela vecumu atšķirība un dažādie atvešanas laiki netraucē nodarbībām? Cik personas nodarbojas ar bērniņiem? Vai tiek īstenots dienas miedziņš?
2. Iesakiet, lūdzu, dabas veltes klepus ārstēšanā un imunitātes stiprināšanā, ko var dot 2gadniekam. Kā ir ar aptiekās nopērkamiem vitamīniem, vai tos tādā vecumā var dot un vai vispār nepieciešams dot, ja uzturs bērnam ir sabalansēts?
3. Vai un kādās devās 2gadniekam, kam visi zobiņi iznākuši nepieciešams D vitamīns?
4. Vai Tri- Bio produkti uzskatāmi par ekoloģiskiem to sastāva dēļ? Nav gadījies izmēģināt, vnk zinu, ka daudz kur nosaukumā bio vārdu min skata pēc.

laurlapa laurlapa 08. Jan 2016, 22:12

1. Ko nozīmē Klaudijas Hēlas pieskatīšanas grupa? No kāda vecuma un uz cik stundām bērni tiek pieskatīti? Vai var atstāt bērnu pieskatīšanai, ja vecākiem uz pāris stundām ir savas darīšanas?
2. Dažreiz dzemdībās tiek pielietots vaakums. Ko dara, ja mājdzemdībās ir tāda nepieciešamība un vai mājdzemdībās tas tiek kādreiz izmantots? Vai mājdzemdībās iespējams dabūt pretsāpju anestēziju?