TV filmēšanās: radi svētkus un saņem dāvanā Ziemassvētkos Zoombook.lv fotogrāmatu!

TV filmēšanās: radi svētkus un saņem dāvanā Ziemassvētkos Zoombook.lv fotogrāmatu!

05. Oct 2015, 00:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas,

televīzijā viss notiek daudz ātrāk nekā dzīvē un mēs jau sākam gatavoties Ziemassvētkiem. Lai gan mēs, gan jūs šogad nepiedzīvotu lielo “dāvanu skrējienu”, kalsim ragavas vasarā, protams, nosacīti. Mēs TV raidījumam “Māmiņu klubs” veidojam stāstu par Ziemassvētku dāvanām ar nozīmi, kuras dāvājam saviem vistuvākajiem - bērnu vecvecākiem, krustvecākiem, īpašiem draugiem. Kopā ar foto grāmatu portālu zoombook.lv būs stāsts par īpašām foto grāmatām kā dāvanām svētkos, tāpēc meklējam ģimeni, kura labprāt tiktu pie šādām foto grāmatām un tās varētu šajos Ziemassvētkos pasniegt saviem mīļajiem Ziemassvētku vecīša maisā. 

Meklējam ģimeni, kurā aug divi vai trīs bērni un kura labprāt piedalītos šī stāsta veidošanā, dāvanā būs īpaša foto grāmata, ar jūsu ģimenes īpašākajiem mirkļiem, kas iemūžināti fotogrāfijās.

Jūsu pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, neaizmirstiet norādīt savu telefona numuru, lai varu ar jums vienoties par filmēšanas laiku, tāpat dažos vārdos uzrakstiet par savu ģimeni - no kurienes esat, cik bērnu aug jūsu ģimenē un kāpēc jūs labprāt tiktu pie īpašas foto grāmatas un tad jau tiksimies filmēšanas laukumā, kas būs jūsu dzīves vieta.