Tiekamies 24.martā Māmiņu Kluba TV raidījumā. Lielajā intervijā - Kristīne Balode!

22. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esam pavisam oficiāli sagaidījuši pavasari! Cilvēki pamazām kļūst smaidīgāki, atvērtāki un ar nepacietību sākas lielā vasaras gaidīšana.

Bet, kamēr kaldinām plānus siltajam laikam, arī šajā svētdienā gaidīsim jūs pie TV ekrāniem, lai kopīgi noskatītos Māmiņu Kluba jaunāko TV raidījumu.

Par ko stāstīsim šoreiz? Lasi tālāk un uzzināsi!

Lielajā intervijā tiksimies ar psiholoģi un trīs bērnu mammu Kristīni Balodi, lai runātu par seksa nozīmi mūsu dzīvē un nepieciešamību dzīvot īstu dzīvi. Tāpat arī uzzināsim Kristīnes viedokli par to, kā pieņemt bērnus, kuri nav Tevis pašas radīti, un kāpēc dažkārt attiecībās kādam no partneriem rodas sānsoļi.

Vai arī Tevi regulāri piemeklē ikvienai sievietei zināmā problēma, ka nav ko vilkt mugurā, lai gan skapis ir pilns ar apģērbu? Dosimies kopīgi iepirkties, un vaicāsim ekspertiem pēc padoma, kā panākt, lai apģērbs izskatītos efektīvi un būtu kombinējams ar to, kas jau atrodams mūsu skapī.

Stress. Domājams, ka to kaut reizi piedzīvojusi ikviena no mums. Raidījumā runāsim par stresu, kuru piedzīvo mammas, un centīsimies izprast, kāpēc nevajadzētu ļaut stresam kontrolēt mūsu ikdienu. Un, protams, meklēsim atbildi uz jautājumu, kā uzveikt stresu, kurš traucē dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Vai esi kādreiz dzirdējusi par lāzerterapijas pielietošanu ausu, kakla un deguna slimību ārstēšanā? Par to šīs svētdienas raidījumā!

Kopīgi ar Rimi bērniem garšas ekspertu Normundu Baranovski pagatavosim veselīgus kvinojas salātus ar ceptu sieru.

Ja bērns ēd maz, tas var radīt uztraukumu, jo kā gan zināt, vai tas neapdraud bērna veselību? Šajā raidījumā noskaidrosim, kādos brīžos par to varam neraizēties.

Tiekamies 24.martā plkst. 9.20