Salīdzinājums: Nuko.lv pret parastu lielveikalu

Salīdzinājums: Nuko.lv pret parastu lielveikalu

14. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

1. Gājiens uz  veikalu

Iepirkšanās Nuko.lv atšķiras no ierastā gājiena uz veikalu kaut vai ar to, ka nekur nav jāiet. Pietiek, ja ir pieeja internetam, vienalga vai datorā vai viedtālrunī.

Īpaši aktuāli tas ir jaunajām māmiņām: nav jāstiepj lejā no piektā stāva ratiņi, lai dotos uz veikalu, šādi iepirkties var arī, piemēram, ja mazulis ir apslimis. Epidēmijas laikā tā var izvairīties no tādām sabiedriskām vietām kā veikals.

Tiem, kas izmanto mobilo internetu ērtība ir tajā, ka nav jēvelta speciāls laiks gājienam uz veikalu. Iepirkties var arī sēžot sabiedriskajā transportā pa ceļam uz darbu.

No otras puses, tas ir mīnuss tiem, kam ļoti patīk tieši veikalu apmeklējums.

2. Preču piegāde

Atšķirībā no parasta veikala Nuko piegādā visu tieši uz mājvietu. Pircējam nav jāpārdzīvo par smagu iepirkumu maisiņu nešanu un cilāšanu. Man šķiet, šis ir pats patīkamākais tieši mums, sievietēm.

Tāpat priecē tas, ka iepērkoties virs 20Ls, piegāde ir bezmaksas. Preces tiek atvestas maisiņos, par kuriem nav jāmaksā.

Medaļas otrā puse ir tā, ka, ja pasūtījums tiek veikts otrajā dienas pusē, piegāde būs vien nākošajā dienā. Došanās uz parastu veikalu nodrošina tūlītēju piekļuvi nepieciešamajām precēm.

3. Atlaides un akcijas

Nuko, tāpat kā ikviens veikals, informē potenciālos pircējus par atlaidēm un akcijām. 20130509105737-77770.jpg

Tāpat kā lielveikalos, arī šeit strādā bonusu sistēma - 1% no summas, kas apmaksāta, nokļūst atkal pircēja īpašumā. Līdzīgi kā kartēm Paldies un Mans Rimi.

Nuko.lv, tāpat kā parastos veikalos, norādīta ne vien cena par iepakojumu, bet arī cena par litru vai kilogramu, kas ļauj viegli un ātri atrast izdevīgāko variantu. 20130509105818-97430.jpg

4.Cenas

Kā jau pirms tam rakstīju, cenas šeit - Nuko.lv ir izdevīgākas kā parastos veikalos, īpaši, ja tiek iegādātas preces, kas ietilpst akcijās, speciālos piedāvājumos. 20130509105843-80343.jpg

5. Kārdinājums

Tiklīdz ieej parastā veikalā, tā nokļūsti viltīgās lamatās, kas traucē pieturēties pie noteikta nepieciešamo preču saraksta, un tas, protams, negatīvi ietekmē ne tikai ģimenes budžetu, bet dažkārt arī cilvēka figūru.

«Ai, kā smaržo šie kūpinājumi..!»

Domājat, ka veikalos nav vietas, kur cept bulciņas, un tāpēc dažādas cepšanas ierīce ir tieši tirdzniecības zālē? Protams, ka tā nav. Tas ir speciāli, lai smarža, kas rodas cepšanas rezultātā, pamudinātu mūs veikt ne visai vajadzīgu pirkumu. Dietologi tāpēc iesaka doties uz veikalu paēdušiem.

Un kādas emocijas jums izraisa kūku apskate? Mans bērns katru reizi, kad ejam gar kūkām, sarīko traci. Un saldie sīkumiņi pie kasēm? Mazās rociņas tā vien stiepjas kaut ko paķert..

Nē, es nesaku, ka nevajag vispār iet uz veikaliem. Es saku, ka tiem, kas nevar pretoties dažādiem kārdinājumiem, tomēr būtu labāk iepirkties iekš Nuko.lv, jo tas ir vieglāk un efektīvāk.

6. Sortiments

Manuprāt, saimniecības preču sortiments te ir labāks kā lielveikalā, viss ir racionāli izvietots, kā arī - cenas ir izdevīgas.

20130509105937-96677.jpg

Protams, trūkst gaļas, zivju, svaigo augļu un dārzeņu.

6. Apmaksa

Lielveikalos stāvēšana rindā nav patīkama, bet Nuko.lv  - nekādu rindu.

Lielveikalā var norēķināties gan ar karti, gan skaidrā naudā, Nuko.lv iespējams norēķināties tikai ar karti. No otras puses, iepērkoties te, neviens jums no somiņas neizzags maku.

7. Produktu derīguma termiņš

Diemžēl, parastos veikalos iespējams iegādāties arī preces ar beigušos derīguma termiņu. Nuko.lv saskaņā ar līgumu, piegādā vien preces ar normālu derīguma termiņu, un prakse pierādīja, ka tieši tā tas arī ir. Viņiem pircēji ir svarīgi, tāpēc esmu pārliecināta, ka kvalitātei viņi piešķir lielu nozīmi.

Secinājumi

Kā izrādījās - gan parastam iepirkšanās procesam veikalā, gan arī iepirkšanās priekam iekš Nuko.lv ir gan plusi, gan mīnusi. Mūsu ģimenei izdevīgi būtu pasūtīt preces no Nuko.lv reizi nedēļā, kat vajag vairāk preču, lielākā daudzumā, un, ja nepieciešamas saimniecības preces.

Atbrīvo sevi no stāvēšanas lielveikala rindā, atbrīvo sevi no stāvvietas meklējumiem, ietaupi laiku un naudu, ieskaties -www.nuko.lv!

20130418112654-32234.jpg