ONLINE TV Māmiņu Kluba vadītāja Sandija Salaka par jaunumiem Māmiņu Kluba Vecāku skolā: vieta, kur sagatavoties dzemdībām un audzināt veselus mazuļus

19. Nov 2015, 08:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms vairākiem gadu desmitiem māmiņām vienīgais padomu avots attiecībā uz mazuļu gaidīšanu un sagaidīšanu, bija pašu mammas vai vecmāmiņas. Bet, protams, katrs topošās māmiņas un arī māmiņas pieredze ir tikai un vienīgi viņas pašas pieredze, kuru cita māmiņa var ņemt vērā, bet nedrīkstētu uzskatīt, ka tikai un vienīgi šī pieredze ir tā pareizākā un veiksmīgākā. Vai esat pamanījušas, cik atšķirīgas ir sievietes gaidību laikā? Cik atšķirīgas vēlmes, prasības.. Cik atšķirīgas ir mūsu sajūtas un pat bažas attiecībā uz dzemdībām? Tieši tāpēc, ka katra esam individualitāte arī skaistākajam piedzīvojumam mūsu dzīvēs ir jāgatavojas individuāli, neatkarīgi no tā, kurš bērniņš pēc skaita ģimenē tas būtu.

ONLINE TV tiešraides laikā Māmiņu Kluba vadītāja Baltijas valstīs Sandija Salaka atklās, kāpēc svarīgi apmeklēt nodarbības, lai sagatavotos dzemdībām un kā Vecāku skola var palīdzēt izaudzināt veselīgus un laimīgus mazuļus, jo Māmiņu Klubs nav tikai vieta vai skoliņa topošajiem vecākiem, tas ir arī lielisks atbalsts dzemdībās un vēl ilgi pēc tām. Māmiņu Klubā ir plašs nodarbību klāsts gan topošajām māmiņām, gan jaunajām māmiņām ar mazuļiem, gan vienkārši ikvienai sievietei vai pārim, kas vēlas sevi pilnveidot, vēlas atpūsties, arī ārpus bērnu audzināšanas pienākumiem. 

Te vienmēr ir gaidītas gan māmiņas, gan tēti, un arī vecvecāki!

PIESAKIES NODARBĪBĀM ŠEIT->>>

Māmiņu Klubs

20151116100702-75923.jpg