Meklējam topošās un jaunās ģimenes, kuras šajā gadā vēlas piedalīties dažādos produktu testos!

25. Feb 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī tu Māmiņu Klubā labprāt piesakies dažādu produktu testiem? Kolosāli, mums prieks, ka atbalsti mūs un esi vienmēr gatava izmēģināt ko jaunu! Šoreiz vēlamies aicināt aizpildīt anketu, kurā apstiprini, ka esi gatava testēt dažādus produktus arī šajā gadā. Kam nepieciešama tāda anketa? Pateicoties tai, saņemsi savā e-pastā dažādus testēšanas produktu piedāvājumus!

Ko saņemsi, ja aizpildīsi anketu?

Katru mēnesi mēs aicinām tesēt jaunus produktus, bet,piesakoties šai anketai, TU būsi pirmā, kas saņems dažādus piedāvājumus testēt produktus! 

Esi gatava aizpildīt anketu!

Gaidi piedāvājumus e-pastā!

Māmiņu Klubs

veesma veesma 25. Feb 2014, 08:44

Es arī jau iepriekš pieteicos, tikai nekādu info e-pastā nesaņemu.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 13. Jan 2014, 13:50 cecii

Paldies par labu norādījumu! Turpmāk norādīsim!

cecii cecii 13. Jan 2014, 13:35

Man lūgums MK -pirms piedāvājiet produktus testēšanai, norādiet to sastāvu. Un iespēju robežās izglītojiet māmiņas, jo ne vienmēr visiem viss ir skaidrs. Citādi pastāv tikai reklāmdevēju viedoklis, kas ne vienmēr ir tas objektīvākais.
Ne visas mammas iedziļinās, kāda cukura "bumba" ir gan tas sieriņš, gan piena dzēriens, ka tas nepavisam nav ikdienā piemērots ēdiens zīdaiņa vecuma bērniņam. Tāpat attēlā redzamie bēbīšu cepumi nebūs piemēroti 6mēn. zīdainim, jo satur ķīmiskus irdinātājus, nezināmas izcelsmes eļļu, piena pulveri (!!!), daudz piesātināto tauku, cukura, sāls. Jā, uz jau iepakojuma ir rakstīts, ka var no 6mēn., bet...
Un attēlā redzamie kosmētikas produkti. Nu pastāsties, ka tos var lietot vienīgi pilnīgi veseli bērniņi, bez jelkādām nosliecēm uz alerģiju, jo sastāvā ir kairinošas ķīmiskas vielas - smaržvielas, parabēni, SLS, propilēna glikols.

Protams, var pieteikties jebkurā termiņā, jebkurā laikā, pēc tam anketu papildināt 😀 Tās, kuras būs reģistrējušās, saņems aicinājumus pieteikties, bet,protams, publicēsim arī portālā informāciju!

saulux10 saulux10 10. Jan 2014, 11:57 priekagaidibaas

var,tur ir iedaļa,kur jāatzīmē,ja mamma ir gaidībās,kad mazulītis nāks pasaulē!

labi izdomāts par to testēšanas anketu,cik saprotu tur būs jāieraksta testēšanas iznākums!?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 10. Jan 2014, 10:22

Visa gada garumā būs dažādi interesanti produkti pieejami testēšanai. Protams, jāpiesakās tikai uz tiem, kas ir atbilstoši pēc bērna vecuma un mammas vajadzībām. Mēs darīsim tā, ka redakcija izsūta mēneša testējamo produktu/us ar aprakstiem uz testa mammu e-pastiem, norādot skaitu,un tad gaidīsim atbildes, kas piesakās. Uz visiem produktiem nav obligāti jāpiesakās, tikai uz tiem, kas ir aktuāli un patiešām kurus gribas lietot.
Pie katra produkta būs testēšanas jautājumu anketa, kas būs jāaizpilda.

Testus var izņemt arī kāds cits tuvinieks vai draugs, kam sanāk uz Rīgu braukt. Nav problēmu!

Liene Krúza Liene Krúza 10. Jan 2014, 10:19

Anketa piedava uzreiz registret 4bernu vecumus

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 10. Jan 2014, 08:52

Mēs pievienojām iespēju pievienot vairākus bērniņus vienā anketā!