Māmiņu Klubs Rīga Radio 94,5FM par bērnu koncertu 4.maijā

Māmiņu Klubs Rīga Radio 94,5FM par bērnu koncertu 4.maijā

25. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2013. gada 4. maijā Latvijas Nacionālajā teātrī notiks Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienai veltīts tautas deju ansambļa „Zelta sietiņš”, bērnu deju ansambļa „Teiksmiņa” un bērnu vokālā ansambļa „Dzeguzīte” koncerts „Vienoti!”

KLAUSIES RADIO ŠEIT!

Skaties radio tiešraidi šeit!

Programma tapusi vairāku izcilu Latvijas kultūras personību – horeogrāfes Baibas Šteinas, ansambļa „Dzeguzīte” vadītājas Dailas Martinsones un maestro Raimonda Paula iniciatīvas, radošuma un darba rezultātā.

Tāpēc šodien Māmiņu kluba radio raidījumā Rīga Radio 18:00 tiksimies ar tautas deju ansambļa "Zelta sietiņš" pedagoģi – horeogrāfi Daci Adviljoni un bērnu deju ansambļa "Teiksmiņa" māksliniecisko vadītāju Ingu Pulmani. Uzzināsim, ko redzēsim 4.maija koncertā, kā bērniem stāstīt un mācīt par to, kas ir 4.maijs.

Kādam no klausītājiem būs iespēja tikt pie ielūguma 2 perosnām uz šo koncertu, atbildot uz konkursa jautājumu radio raidījuma laikā. Telefona numurs: 1808.

Taču tas nebūs viss, raidījuma otrajā pus stundā tiksimies ar Agnesi Graudumu – "Māras centra" sociālo darbinieci un sarunāsimies par Māmiņdienas pasākumu, kurš notiks Riga Plaza 11.maijā – par to, kā mēs varam palīdzēt māmiņām un bērniem, kuri dzīvo krīzes centros.

Uz tikšanos Rīga Radio 94,5 FM vai www.rigaradio.lv 18:00!