Māmiņu klubs izziņo jaunu māmiņu-reportieru atlasi!

Māmiņu klubs izziņo jaunu māmiņu-reportieru atlasi!

30. Oct 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa - reportiere ir rubrika, kas dzīvo portālā jau vismaz 5 gadus. Pievērsiet uzmanību tam,kas notiek apkārt arī jūs! Iesūtiet savu reportāžu un pastāstiet mums par interesantām lietām, vietām, notikumiem!

MĀMIŅU KLUBS TURPINA

MĀMIŅU - REPORTIERU

JAUNO ATLASI!


20140131142411-14941.jpg

Kā kļūt par reportieri? Vienkārši! Nē, tas ir pat ĻOTI vienkārši!

Piemēram, ejot pa ielu esi pamanījusi neparastu izkārtni, ēku, kas sen jau nojaucama, jaunu rotaļu laukumu bērniem, vai arī.. Kaut ko, kas piesaista tavu uzmanību. Nofotografē redzēto, uzraksti par to un iesūti mums!

Vai arī, veikalā esi pamanījusi tādas kārtīgas atlaides, izpārdošanas vai interesantus, izdevīgus piedāvājumus! Lūk, esi sapirkusies un gatava padalīties informācijā arī ar mums.

Vai arī - tev piezvanīja draudzene un izstāstīja nu kaut ko tāaaaadu! Pastāsti par to mums!

Vai varbūt tu esi bijus poliklīnikā, vai izbaudījusi piedzīvojumus sabiedriskajā transportā..

Variantu ir ļoti daudz, galvenais noteikums - informācijai jābūt aktuālai. To, ko esi redzējusi, dzirdējusi, jāiesūta nedēļas laikā. Tēma - jebkura, tātad - brīva izvēle.

Katra reportāža piedalās konkursā. Konkurss ir spēkā līdz 3.NOVEMBRIM ieskaitot. Līdz tam laikam jāiesūta, VISMAZ 3 reportāžas


interesantāko reportāžu autore

saņems

DĀVANU KARTI NO INTERNETVEIKALA

www.ekobebe.lv

20141001120931-98070.jpg

Ekobebe – tas ir ģimenes bizness

Kad mums piedzima pirmais bērniņš mēs sākām meklēt labu, kvalitatīvu organiskās kWelcome to Ekobebeokvilnas apģērbus mūsu meitiņai, bet bija sarežģīti ko atrast. Vairums, kas bija pieejams Latvijas veikalos ir ražots kādā no Ķīnas rūpnīcām un ja paskatās ziņas tad liekas diezgan baisi ko šie pesticīdiem bagātie apģērbi spēj nodarīt mazuļa ādai un kā ietekmē to imūno sistēmu. Mēs nolēmām sākt ģimenes biznesu, lai ģimenes kā mūsu, kuras vēlas visu to labāko savam mazulim, atrastu piemērotu vietu pirkumiem. 

Ekobebe piedāvā tikai un vienīgi apģērbus, kas ir nekaitīgi Jūsu mazulim un pasaulei, kurā Jūsu mazulis augs. Ekobebe Jums piedāvā unikāla dizaina jaunākos un arī dabīgās krāsas vienkāršus organiskās kokvilnas apģērbus. Dizaineru brendi, ko piedāvājām ekobebe.lv veikalā, ir no 100% sertificētas organiskās kokvilnas un ražoti ievērojot Fairtrade* noteikumus.

Iepērkoties Ekobebe veikalā Jums var būt mierīgs prāts, un apziņa, ka iegādājaties tiešām pašu to labāko savam mazulim.

*Fairtrade jeb godīgā tirdzniecība nozīmē, cilvēki, kas iesaistīti produkta ražošanā tiek atalgoti par labāku cenu, tādējādi saņemot godīgu samaksu par to, ko ir nopelnījuši, un vēl spēj gūt papildu ienākumus. 

Veiksmi! Gaidām jūsu reportāžas!