MĀMIŅAS TESTĒ Canpol mutes kopšanas piederumus

28. Oct 2015, 12:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribam Jūs iepazīstināt ar divām mammām un viņu atvasītēm, kuras cītīgi mājās izmēģināja dažādus Canpol Babies zobgraužņus, lai par to lietošanu pastāstītu arī citām mammām, kuras vēl nav izlēmušas un nezina – kādus palīglīdzekļus izvēlēties, lai palīdzētu mazulim tikt galā ar augošo zobiņu radīto diskomfortu. Tāpat mammas dalīsies arī iespaidos par pirmo zobiņu kopšanu!

Gustava māmiņa Jolanta

Plašāku atsauksmi par lietotajiem, izmēģinātajiem produktiem viņa jau iesūtījusi, un to var lasīt šeit>>

Bet mamma arī ONLINE TV ietvaros ar mums dalījās iespaidos:

Gustavam pirmais zobiņš parādījās tieši divas dienas pirms 6 mēnešu vecuma, nāca samērā mierīgi. Pārējie zobiņi nāca ar kašķiem, paaugstinātu temperatūru, apetītes zudumu, sliktu garastāvokli, sliktāku miegu naktīs. Tagad ir miers un gaidām jau nākamos zobus.

Man ir veselas 3 grāmatas, kurās tiek pierakstīts arī viss par mazuļa zobiņiem - Mazuļa dienasgrāmata, Dzemdību nodaļā saņemtā grāmata un tāda ka pasīte

Uzpirksteni sākumā ne visai lietot gribēja bērniņš, jo viņam īsti zobu tīrīšana nepatika, bet tagad ne tikai sakož manu pirkstu, bet ar šo vismaz varam nu jau arī kaut cik zobiņus iztīrīt, atšķirībā no birstītes.

Komplektā mēs arī neizmantojām rozā birstīti, bet gan plakano un zobgrauznīti gan izmantojām. Sākumā interese bija liela, pēc tam jau interese noplaka. Mazā birstīte nebija sevišķi ērta.

Ūdens zobgrauznis man patīk, jo tas ir ļoti mīksts, labi piemērots jutīgajām smaganām, nenodara sakairinātajām smaganām pāri. Bērnam ir pat interesanti apskatīt ūdeni, kas ir iekšā zobgrauznī. Izsecināju, ka rīks noder tieši tad, kad nāk pirmie zobiņi, nevis jau vēlāk. Cietais patika daudz labāk, tā bija kā topa lieta, kas atradās bieži mutē, un tika ņemta visur līdzi.

Es iekļautu nepieciešamo lietu sarakstā un ieteiktu mammām, sevišķi tādu silikona birstīti pirmajiem zobiņiem - ne tikai tīrīšanai, bet arī, manuprāt, pagraušanai, lai noņemtu stresu, mazinātu nepatīkamās sajūtas.

Kristiāna (3) un Mārtiņa (1) māmiņa Sintija

Pirmie zobiņi Mārtiņam nāca uz brāļa trešo dzimšanas dienu - pusgada vecumā. Vienīgā pazīme - paaugstināta ķermeņa temperatūra. Diskomforta nebija.

Arī mums ir grāmatiņa, kurā varu salīdzināt ar brāli, lai atcerētos, kā bija viņam.

Uzpirksteni sākām izmantot tieši uzreiz pēc tam, kad saņēmām testēšanai. Bērniņam patīk, ka viņam kasa ar viņu smaganiņas. Tāds kā baudas mirklis.

Komplekts zobu un smaganu tīrīšanai. Izmantojām zaļo birstīti, bet komplektu kopumā kopā ar mūsu onkuli, kam nāk pēdējie zobiņi, kam patīk zobu graušanai masēšanas grauznītis. Mazo rozā birstīti neizmantojām. Mums patika, jo procesā iesaistījās arī lielais brālis, kas nāca ar savu birstīti, un tad mazais mēģināja atkārtot to, ko dara brālis.

Ūdens zobgrauznis patīk, Mārtiņam patīk grauzt visu. Lai atvieglotu sāpes, zinu, ka šis pirms došanas bērniņam, jāliek ledusskapī.

Es arī domāju, ka šādām lietām mājās būtu jābūt, bet sevišķi - uzgalītim, kas arī mums patika ļoti.

Paldies māmiņām par dalīšanos iespaidos!

Māmiņu Klubs

 

 

Zemāk apskati Canpol produktus, ko māmiņas izmēģināja:

 20150929130251-59198.jpg

Silikona uzpirkstenis

Silikona uzpirkstenis pirmo zobiņu tīrīšanai, paredzēts pat bērniņiem, kuriem vēl nav zobiņu, lai bērniņu pieradinātu pie mutes kopšanas. Uzpirksteņa dizains ļauj piekļūt arī grūti pieejamās vietās un panākt pilnīgu bērna mutītes higiēnu.

Vecāki uzpirksteni var izmantot, lai droši tīrītu mazuļa jūtīgās smaganas un zobus bez riska savainot bērniņu, kas var rasties, izmantojot tradicionālo zobu birstīti.

Silikona sariņi paredzēti zobiņu tīrīšanai, bet pumpiņas otrpus uzpirkstenim, smaganu masāžai, zobu nākšanas periodā.

Vecums: 0+

20150929130307-37152.jpg

Komplekts smaganu un pirmo zobiņu tīrīšanai

  • Birstīte smaganu masāžai - piemērota bērniem no  6 mēnešiem. Īpašā forma un pareizas cietības materiāls ļauj masēt bērniņa smaganas un nesavaino tās.  
  • Gumijas birstīte paredzēta pirmo zobiņu nākšanai, bērniņiem pēc 11 mēnešu vecuma. Gumijas materiāls nekairina pirmos zobiņus un jūtīgās smaganas.

Tradicionāla zobu birste paredzēta lielākiem bērniem. Neilona mīkstie sariņi nekairina bērna smaganas un šī var kļūt par pirmo zobu birstīti Tavam bērniņam.

20150929130325-73252.jpg

Ūdens zobgrauznis

Zobu nākšanas periodā bērns sāk bagātīgi siekaloties un niezošu smaganu dēļ, liek pirkstus mutē.

Ja smaganas ir ļoti jūtīgas, sarkanas un pietūkušas, vesais  zobgrauznis (ūdens vai želejas) ir piemērotākais. Pirms zobgrauzni dodat mazulim, atdzesējiet to ledusskapī (bet ne saldētavā! Sasalusi rotaļlieta varētu apsaldēt mazuļa rokas vai bojāt gļotādu)

Šis zobgrauznis ir drošs, jo ar to nevar aizrīties, tāpēc mazuli var atstat vienatnē, nebaidoties, ka ar to varētu aizrīties vai norīt.

  • Šo zobgraužņu formas atbilst mazu bērnu rociņām un mutītei
  • Izgatavoti no smalkiem, drošiem materiāliem bez BPA
  • Ūdens zobgraužņi atdzesē un masē pietūkušas smaganas
  • Mīkstie zobgraužņi nomierina niezošas smaganas.

Paldies, ka izmēģināt, dalījāties iespaidos!

Aicinām arī citus vecākus zemāk, komentāru joslā pastāstīt, vai kāds no šiem produktiem ir jau izmēģināts!

Māmiņu Klubs

20150929130241-50002.jpg