Lieldienu oliņu meklēšanas konkurss ir galā!

08. Apr 2015, 13:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lieldienas ir pavadītas - kam ģimenes lokā,kam publiskos pasākumos, bet arī mēs portālā aicinājām svinēt kopā, piedaloties oliņu meklēšanas spēlē! Ceram, ka arī tev šī spēle sagādāja prieku, vai vismaz pārbaudīja tavas meklēšanas spējas un lika pasmaidīt!

Portālā www.maminuklubs.lv tika publicēta anketa, kurā bija jāsavada saites uz konkrētiem rakstiem, lai varam redzēt- jā, esat atraduši oliņas!

Spēles noteikumi bija vienkārši: Katru dienu - noteiktos datumos portāla lappusēs bija paslēpušās 3 oliņas, kas izskatījās šādās 20140415092221-21977.jpg vai nedaudz lielākas vai mazākas, šādā vai citādā krāsā atkarībā no novietojuma. Un Tavs uzdevums bija katru dienu atrast trīs rakstus, kuros oliņas ir paslēpušās. 

Sakām jau tagad milzīgu paldies par iesaistīšanos spēlē, bet nu - laiks pasniegt balvas!

Balva

20150401153721-76812.jpg

Lego Duplo Konstruēšanas komplekts mazajiem, no 1,5 gadiem

Lai jūsu mazulis rotaļājas ar jauno Lego Duplo konstruēšanas komplektu, kas domāts pašiem mazākajiem! 

Super lielie Lego Duplo lieliski der, lai iepazīstinātu mazuli ar konstruēšanas iespējām.

Komplekts sastāv no 37 detaļām, satur klucīšus ar zīmējumiem un uzzīmētām actiņām, kuri ir savienojami ar standarta izmēra klucīšiem un citiem Lego Duplo elementiem. 

Vecums: no 1,5 līdz 3 gadiem

Balvas ieguvēja ir:

lelde.lapina@...

Balviņa saņēmēju gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā līdz 2015.gada 8.maijam. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Māmiņu Klubs