Laimē veicināšanas balvu no Kleenex®

01. Nov 2012, 10:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Skatāmies, ka uzdevums, kas ir arī pārējām Kleenex konkursa dalībniecēm, jūs ne sevišķi piesaista, nolēmām mainīt konkursa nosacījumus, ļaujot par papildus balviņu cīnīties vieglāk!

Uzdevums ir šāds:

Uzraksti un parādi mums, kā tava ģimene draudzējas ar Kleenex®! Droši dalies iespaidos - kurp dodies kopā ar Kleenex®, kā izvēlējies par labu tieši šīs firmas produkcijai, un - pastāsti par ikvienu Kleenex® produktu, kas dzīvo kopā ar jums ik dienas!

Dari to šī raksta komentāros! Vienkārši ieraksti, ko lietojat no Kleenex®, un, ja būs bildes, vēl vairāk priecāsimies!

Rīt paziņosim jau veicināšanas balvas ieguvēju, kuru noteiksim vienkārši izlozes veidā!

Veiksmi!



Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme.

Konkursa veicināšanas balva ir  -  

Kleenex® Balsam ir dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.

Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme.

 

Atgādinām: Fināla kārtas blogus gaidām līdz 1.novembrim! Arī Jūsu komentāri, kas pretendē uz veicināšanas balvu, tiek ieskaitīti līdz šīs dienas pusnaktij!

Konkursu atbalsta

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 01. Nov 2012, 22:17

Mūsmājās visvairāk tiek lietots tualetes papīrs un tas aiziet gana daudz,ja mājās ir bērni,kas paši vēlas visu izdarīt.
Kā arī salvetes laukā ejot un bērnu dārzā.

kleenex produkciju izvēlamies tāpeč,ka tā ir maiga un neberž bērna deguntiņu un,protams, ir iespeja izvēlēties ar aromātu salvetītes vai bez.
Bērniem gan vairāk interesē iepakojums,kas ir ar multiplikāciju varoņiem, ko arī iegādājamies bērnu priekam.

Protams,salvetītes noder arī ne tikai iesnu laikā,bet vienkārši mutītes vai rociņu noslaucīšanai,ja sanāk ēst ārpus mājām.

maijbite maijbite 01. Nov 2012, 20:37

No Kleenex kabatlakatiņiem esam lietojuši gan ar mentolu (ļoti labi, ja ir iesnas - atsvaidzina), gan kabatlakatiņus ar kliņģerīšu balzāmu ir maigi un nekairina ādu, gan kabatlakatiņus ar kumelītēm (mazliet traucē tā smarža), kā arī kleenex kabatlakatiņus mazā iepakojumā ar multiplikācijas filmu varoņiem uz iepakojuma (tos dodam bērnam uz bērnudārzu līdzi - maza, ērta paciņa). Tāpat patika arī kleenex decor kabatlakatiņi.
Esam lietojuši arī kleenex tualetes papīru.
Ar kleenex produkciju iepazinos Māmiņu klubā, pamēģinājām, patika, turpinām lietot. 😀

01. Nov 2012, 18:02

Mums ir iecienītas kleenex salvetes,kad deguntiņš tek vai siekaliņa tek tad talkā nāk super mīkstās un baltās kā sniegs kleenex salvetītes. Tās noder vienmēr un visur. 😀.
Kleenex salvetēm,jābūt somā,ja gadās kāda šmuce ceļā,tad tās nāk talkā.

saulux10 saulux10 01. Nov 2012, 13:49

Mūsu ģimenei tuvas ir kleenex balsam kabatas lakatiņi ar kliņģerīšu aromātu,kurus izmantojam,ja ir iesnas,salvetītes ir maigas,kas saudzē gan mūsu, gan mazos snīpīšus.
Ar šīs firmas kabatas lakatiņiem jau bijām iepazinušies kādu laiku atpakaļ,kad MK ziemassvētku ballītē mazajai tika uzdāvinātas kleenex salvetes skaistajā ziemassvētku iepakojumā,kur velkot ārā salvetes mirgoja lampiņas. Tās salvetītes mums labāk noder kad esam mājās,bet ārpusmājas izvēlamies mazos iepakojumus.
Visbiežāk pielietojam,kad esam ceļā uz kaut kurieni,mašīnā un transportos neaizņem daudz vietas,visur var paņemt līdzi.
Bildītes ar kleenex nav tapušas,bet laika gaitā gan jau arī tādas būs 😀