Kura baudīs brīnišķīgu koncertu festivāla "Summertime" ietvaros?

Kura baudīs brīnišķīgu koncertu festivāla "Summertime" ietvaros?

28. Jul 2015, 13:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Paldies, ka piedalījies viktorīnā, kurā bija iespēja laimēt kolosālu, muzikālu priekšnesuma baudījumu festivāla "Summertime" ietvaros!

Balva

Iespēja tikt uz koncertu!

20150715134042-67813.jpg

12.08. - Andrea Motisa.Vidusjūras mirdzums

Mūzikas brīnumbērns, neparasti samtainās balss īpašniece, kuras dēļ prese viņu dēvē par jauno Noru Džounsu – katalāniešu vokāliste, saksofoniste un trompetiste Andrea Motisa (Andrea Motis) uz starptautiskās pasaules mūzikas skatuves sevi jau ir pieteikusi kā spilgts jaunais talants. Būtisks aspekts mūziķes karjerā ir sadarbība ar savu skolotāju, saksofonistu un basistu, katalāņu mūzikas lielmeistaru Žoanu Čamorro (Joan Chamorro). Jau piecpadsmit gadu vecumā Andrea kopā ar Čamorro sastāvu ierakstīja pirmo albumu.

Koncertā skanēs gan bosanova ar portugālisku skanējumu, gan pazīstamas melodijas, gan franču un spāņu mūzika. Tas būs izcili pavadīts vakars tiem, kas sailgojušies siltās dienvidu saules

„Mēs konkriskursā „Ineses Galantes talanti” atrodam pērlītes, kuru talantam palīdzam attīstīties. To pašu dara Žoans – mūziķis ar lielo burtu, kurš investē savu meistarību jaunajos talantos un padarot viņus par zvaigznēm,” saka festivāla direktore Diāna Galante.

Balvu saņem -

indra@bani..

APSVEICAM! Konkursa rikotāji sazināsies ar Tevi!

Māmiņu Klubs

28. Jul 2015, 13:31

banijalv apsveicu 😀