Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

01. Aug 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku skola

Nav labāka veida, kā atslābināties, būt harmonijā ar sevi un uzlabot savu pašsajūtu, kā masāžas izbaudīšana. Māmiņu Kluba Vecāku skolā ājūrvēdas masiere, aromterapeite un jogas pasniedzēja Evita Sundar aicina grūtnieces apmeklēt sejas un ķermeņa masāžu. Izmanto iespēju, jo vēl ir pieejami daži brīvi laiki.

Neatkarīgi no tā, vai gaidāt pirmo, vai arī otro, vai trešo mazuli, ir svarīgi saņemt atbildes uz saviem jautājumiem par dzemdībām un mazuļa aprūpi dzīves pirmajās dienās. Tāpēc piesakies uz dzemdību sagatavošanās kursiem trešdienās vai arī sestdienās, kur zinoši speciālisti pastāstīs gan par dzemdību procesu, gan veiksmīgu zīdīšanu un jaundzimušā aprūpi. Nākot uz kursu pirmo nodarbību, neaizmirsti izdrukāt un paņemt līdzi kuponu, kas kursu cikliem, kuri sākas jūlijā un augustā, sniedz -20% atlaidi.

Ja jūsu mazulis jau ir paaudzies vai arī jau laikus vēlies saņemt atbildes uz saviem jautājumiem par bērna piebarošanu, piektdien gaidīsim Tevi uz fizioterapeites Klaudijas Hēlas lekciju par piebarošanas uzsākšanu un bērna vadītu ēšanu.

Šīs ir tikai dažas no aktualitātēm, kas Tevi šonedēļ sagaida Māmiņu Kluba Vecāku skolā.

Aktuālajam nodarbību sarakstam aicinām Tevi sekot līdzi šeit.

Portālā

Mēs esam peldsezonu paziņojuši par atklātu, tāpēc kopā ar Huggies Little Swimmers aicinām Tevi mesties aizraujošā piedzīvojumā, kurā varēsi uzzināt, kā savu mazo peldētāju iepazīstināt ar ūdens priekiem – uz kurām peldvietām vislabāk doties, kā uzsākt peldētapmācību un, galu galā, jau 20.augustā visi kopā satiksimies Māmiņu Kluba vasaras noslēguma un jaunās sezonas atklāšanas ballītē Semarah Hotels Lielupe. Starp citu, gaidīsim pasākumā arī Tavu ģimeni!

Turpinot peldsezonas tēmu, aicinām ieteikt labākos SPA un akvaparkus, kurus apmeklēt kopā ar bērniem, un laimēt atpūtu visai ģimenei!

Runājot par konkursiem, vēl šodien vari pagūt piedalīties mūsu Facebook konkursā, kurā, parādot, kā Tavs bērns plunčājas ūdenī, ir iespēja laimēt tiešām lieliskas un noderīgas balvas: rotaļlietu spēlēm ūdenī, kā arī peldbiksītes Huggies Little Swimmers, kas neuzpūšas ūdenī un netraucē mazā peldētāja kustībām!

Tāpat arī šodien vēl vari pagūt piedalīties Instagram konkursā, parādot mazuļa foto rotaļājoties, un laimēt MYPRINT fotogrāmatu.

Fotokonkursā, kurā jāparāda foto, kurā redzams, kā Tavs mazulis laukā rāpo, Tev ir iespēja laimēt autiņbiksītes – biksītes Huggies Pants mazajiem rāpotājiem un staigātājiem, kā arī automašīnu ar burtu klučiem.

Savukārt Māmiņu Kluba fotokonkursā “Mana īpašā bērnistaba” vari iegūt balvā dāvanu karti K Senukai veikalā 50 EUR vērtībā.

Māmiņu Kluba aktuālajiem konkursiem seko līdzi šeit.

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg