Jauna teātra studija bērniem

07. Sep 2016, 14:50 IlvaV IlvaV

Informācija no facebook.lv

Latvijas Jaunatnes teātris acina - pievienojies Latvijas Jaunatnes teātra Bērnu un jauniešu studijai!

Ja Tu sapņo par teātra spēlēšanu, gribi iegūt jaunus draugus, lieliski pavadīt laiku, pilnveidot sevi un piedalīties īstās teātra izrādēs kopā ar Latvijas teātru profesionālajiem aktieriem – pievienojies Latvijas Jaunatnes teātra Bērnu un jauniešu studijai!

Uzņemšana notiks sestdien, 17. septembrī pl. 16.00 Latvijas Jaunatnes teātra jaunajās telpās – K.Ulmaņa gatvē 1 (Pārdaugavā, blakus Mūsusalas aplim - ēkā, uz kuras jumta rakstīts “Ceļu pārvalde”). Pieteikties var ikviens – nodarbības notiks dažādās vecuma grupās no 5 līdz 20 gadiem!

Līdz šim studijas audzēkņi, kopā ar profesionālajiem aktieriem ir piedalījušies Latvijas Jaunatnes teātra izrādes “Žanna d’Arka”, “Kraukšķītis”, “Boyband” un “Mazais princis”, bet drīzumā ir gaidāmi vairāki jauniestudējumi, kuros varēs piedalīties sekmīgākie un talantīgākie studijas audzēkņi. Nodarbības notiks trīs reizes nedēļā (vecuma grupām no 10 līdz 20 gadiem) un divas reizes nedēļā (vecuma grupa no 5 līdz 10 gadiem).

Nodarbību laikā profesionālu pasniedzēju vadībā tiek apgūta aktiermeistarība, runas meistarība, pilnveidota dejotprasme un vokāls, kā arī gūta citur neiegūstama pieredze praksē – izrāžu mēģinājumos un to norisē.

Uzņemšanas komisija Tevi gaidīs 17. septembrī pl. 16.00 Latvijas Jaunatnes teātrī K.Ulmaņa gatvē 1. Neaizmirsti iemācīties arī kādu dziesmu un dzejoli!

Papildinformācija – www.jaunatnesteatris.lv un pa tālr. 25555520