Idejas Māmiņu Kluba ģimeņu atpūtai Stokholmā

19. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Zviedrijas galvaspilsēta spēj patīkami pārsteigt jebkurā gadalaikā. Pavasarīgā rotā ietērptā Stokholma viesus sagaida ar īpašu šarmu. Izbaudiet īpašo noskaņu Stokholmas populārākajos muzejos un izklaides centros vai arī vienkārši ļaujieties pastaigai pa vecpilsētu. Zviedrijas galvaspilsēta piedāvā arī lieliskas iepirkšanās iespējas – tirdzniecības centri, tirdziņi un iepirkšanās kompleksi ar plašu preču klāstu ir īsta bauda dizaina un kvalitātes cienītājiem.
 
Tveriet atpūtas prieku uz mūsu kuģiem un Stokholmā!

• Iepērcieties izdevīgi

DROTTNINGGATAN – veikali visas ielas garumā, tai skaitā populārais H&M (Hennes & Mauritz), kas piedāvā apģērbus un aksesuārus par demokrātiskām cenām. Pilsētas centrā apmeklējiet arī tirdzniecības centrus GALLERIAN un ÅHLENS. Ārpus pilsētas – populārais IKEA komplekss, kurā var iegādāties modernas un funkcionālas mēbeles, interjera un mājsaimniecības preces par pieejamām cenām.

• Apmeklējiet populārākos muzejus un izklaides centrus!

Apskatiet VASA kara kuģi un iepazīstiet 17.gadsimta jūrnieku dzīvi. TEHNIKAS MUZEJĀ uzziniet vairāk par notiekošo dabā un atklājiet kā no mazas idejas attīstās lieli zinātniski projekti. MODERNĀS MĀKSLAS MUZEJĀ un FOTOGRĀFIJU IZSTĀDĒS iedvesmojieties no slavenu mākslinieku darbiem un izpaudiet savu radošumu. MŪZIKAS MUZEJĀ izziniet unikālo mūzikas pasauli un izmēģiniet dažādus mūzikas instrumentus. Ļaujieties zemūdens valstības burvībai parkā AQUARIA.

• Atklājiet karalisko Stokholmu!

Iepazīstiet Stokholmu kopā ar gidu vai ļaujieties pastaigai pa vecpilsētu. Palūkojieties uz pilsētu no SKYVIEW un televīzijas torņa. Tveriet īpašas emocijas un noskaņu SKANSEN, JUNIBACKEN un GRÖNA LUND.

Uzziniet vairāk par atpūtas iespējām Stokholmā šeit »

REZERVĀCIJA Māmiņdienas kruīzam 13.maijā ir sākusies!

Piezvani + 371 670 997 00 vai raksti groups@tallink.lv un nosauc paroli Māmiņu Klubs un saki, ka vēlies uz 13.maiju- Māmiņdienas kruīzu.

20121101140040-64641.jpg

Vairāk par ceļojuma programmu uzzini ŠEIT!>>>

meiva meiva 19. Apr 2013, 10:09

Papildus minētajām atpūtas iespējām Stokholmā, Tallinks īpaši šajā reisā piedāvā arī Stokholmas pilsētas ekskursiju latviešu valodā. Parasti šī ekskursija ir krievu valodā. Ekskursija ir 3 stundas gara, ar gidu. Tā ir iespēja īsā laikā apskatīt maksimāli daudz. 😀

19. Apr 2013, 00:09

Nevaru vien sagaidīt kad brauksim.