Īstas dārgumu medības, kopā ar Nuk, Hamanek, Kinella un Bubchen, Māmiņu kluba Vasaras festivālā

Īstas dārgumu medības, kopā ar Nuk, Hamanek, Kinella un Bubchen, Māmiņu kluba Vasaras festivālā

15. Jun 2018, 12:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

     GP Baltics, iespējams, Jums izklausīsies svešs, bet ja teiksim - Kinella, Hamanek, Nuk un Bubchen, tad noteikti jautājumu vairs nebūs. Tie ir ražotāji, kuru produktus ik dienas redzam savās mājās. Un redzam tāpēc, ka tie ir viena no pirmajām izvēlēm, kad runa ir par mūsu mazuļiem pašu nepieciešamāko.

     Arī Māmiņu kluba Vasaras festivālā topošajām un jaunajām māmiņām bija iespēja iepazīties ar dažādām bērniņiem nepieciešamām lietām, iegādāties tās par draudzīgām cenām, kā arī saņemt atbildes uz jautājumiem, no speciālistiem.

Festivāla apmeklētāji degustēja:

  • Kinella sulas un augļu dzērieni.

Kinella ir kompānija ar vairāk kā  80 gadu pieredzi, kas piedāvā gardas sulas un nektārus, kā arī tējas un sulas dzērienus. Augļu, ogu un tējas dzērieni ir veselīgs veids ēdienkartes dažādošanai gan mazākiem, gan lielākiem bērniem. Katrs Kinella dzēriens ne tikai veldzē slāpes, bet satur arī C vitamīnu.

  • Hamanek – gardums katrā karotītē!

Hamanek ”Happy Fruit” ir garšīgi un veselīgi biezeņi bērniem, kas gatavoti tikai no augļiem. Sastāvā 100% augļi, nekā lieka – nesatur govs piena olbaltumu un laktozi, ķīmiskos konservantus un mākslīgos garšas pastiprinātājus, glutēnu.

20180615122225-96919.jpg

Tāpat izbaudīja dažādas aktivitātes bērniem un pieaugušajiem:

  • NUK un Bubchen  visus festivāla dalībniekus – gan lielus, gan mazus – aicināja piedalīties apslēpto dārgumu meklēšanā. Ziemeļblāzmas parka teritorijā tika paslēptas 30 krāsainas kastītes. Kastīšu atradēji droši var vērt tās vaļā un sekot norādēm. Sekojot norādēm bija iespēja atrast īpašos dārgumus, kurus pēc tam varēja samainīt pret kādu no NUK un Bubchen sagatavotajām pārsteiguma balvām.
  • Būs pārsteiguma dāvaniņas no NUK un Hamanek. NUK būs sagatavojis īpašas dāvaniņas topošajām māmiņām, bet Hamanek veselīgus kārumus bērniem.
  • Kinella radošajā darbnīcā bērni kopā ar vecākiem varēs pagatavot papīra vējdzirnavas, kas būs ne tikai lieliska spēļmatiņa bērnam, bet arī skaists dekors puķpodā vai dārzā.

Lai gan īstu pludmali, Kultūras pils Ziemeļblāzma parkā iekārtot būtu grūti, radīt sajūtu, ka tādā atrodamies,  ir iespējams. Tāpēc, katram festivāla apmeklētājam bija iespēja iemūzīnāt sevi, savu ģimeni kādā jautrā ģimenes fotogrāfijā, pie fotosienas. Aktīvākajiem, kas ar saviem foto dalījās arī sociālajos tīklos, Bubchen bija sarūpējis arī dāvaniņas. 

20180615122200-11977.jpg

Pasākuma laikā par izdevīgām cenām varēja iegādāties:

  • NUK Nature Sense produktus
  • NUK pudelīšu mazgāšanas līdzekli – pērc 2, maksā par 1.
  • Bubchen ādas kopšanas līdzekļus
  • Kinella sulas

Dāvanas Ratu parādes dalībniekiem:

  • Galvenā balva – NUK Ēdiena blenderis  un tvaicētājs: 4 in 1 (četri vienā).

Ātrs un saudzīgs veids bērna ēdiena pagatavošanai. Četri vienā: tvaicēšana, smalcināšana, sildīšana un atkausēšana.

Veselīga maltīte bērnam var būt tieši tik vienkārša!

Saglabā vitamīnus: Tvaicēšana ar šo ierīci ir vienkārša, turklāt tā ļauj ēdienā saglabāt organismam nepieciešamās uzturvielas un garšas, lai dabiskā veidā veicinātu garšas izjūtas.

Vecumam atbilstošs uzturs: NUK Ēdiena blenderim un tvaicētājam ir divas smalcināšanas pakāpes: 1.pakāpe – biezāka konsistence piemērota bērniem no 10 mēnešu vecuma; 2.pakāpe – šķidra konsistence, kas piemērota bērniem no 5 mēnešiem.

Praktisks un ātrs: Biezeņu pagatavošanai Jums nepieciešama tikai viena ierīce, jo NUK Ēdiena blenderis un tvaicētājs apvieno vairākas praktiskas funkcijas: tvaicēšanu, smalcināšanu, sildīšanu un atkausēšanu. Izmantojot abus tvaicēšanas grozus, Jūs varat vienlaicīgi pagatavot divus ēdienus (piemēram, gaļu un dārzeņus), saglabājot to individuālās garšas īpatnības.

Daudz recepšu: sākot ar pirmo biezeni līdz dārzeņu gatavošanai, NUK Ēdiena blenderis piedāvā dažādas iespējas. Pievienotajā recepšu grāmatā iekļauti arī dažādi noderīgi padomi un vairākas receptes, kas piemērotas dažādām vecuma grupām.

20180615123159-73304.jpg

  • Katrs Ratu parādes dalībnieks saņēma arī dāvanas no NUK Bebe

Fenheļa tēja bērniem no 6 mēnešu vecuma. Fenhelis labvēlīgi ietekmē gremošanu, kas palīdz mazināt koliku veidošanos un vēdera uzpūšanos. Māmiņām, kas baro mazuli ar krūti, fenheļa tēja var veicināt piena veidošanos. Tēja ir viegli un ātri pagatavojama, pateicoties šķīstošajām granulām.

NUK Hello Kitty pudelīte: piemērota aktīviem bērniem, tilpums 300ml. Pateicoties nelīstošajam silikona snīpītim, šī pudelīte ir lielisks kompanjons ceļā. Pudelīte ražota no īpaši izturīga polipropilēna, tai ir uzmanību saistošs dizains.

VAI NUK Classic pudelīte: pirmā NUK pudele ar šauru korpusu un platu pudeles kakliņu. Šī pudele apvieno divu pudeļu labākās īpašības un vienlaicīgi priecē ar elegantu dizainu. Classic pudeli ir ērti lietot, to var viegli noturēt rokā un, pateicoties šaurajai formai, tā aizņem mazāk vietas. Pateicotie platajam kaklam, pudeli ir vieglāk uzpildīt un izmazgāt.

NUK Ēšanas mācību kopmlekts bērniem no 6 mēnešu vecuma

Mācāmies ēst kā pieaugušie! Lielisks galda piederumu komplekts, kurā ietilpst mācību kruzīte, bļodiņa un divas karotītes. Trauku īpašā forma un pārdomātais dizains ir izveidots tā, lai atvieglotu bērniņiem pārejas posmu uz patstāvīgu ēšanu bez vecāku palīdzības.

Komplektā ietilps:

  • Ergonomiskas formas karotīes ar neslīdošiem rokturīšiem drošam satvērienam.
  • Mācību bļodiņa ar diviem atsevišķiem vāciņiem – mikroviļņu krāsnij un uzglabāšanai, transportēšanai. Bļodiņai ir neslīdoša pamatne, kas nodrošinās tās stabilitāti uz galda.
  • Mācību krūzīte ar nelīstošu silikona snīpīti, kas palīdzēs vieglāk apgūt padzeršanos no krūzītes.

Paldies, draugi, ka bijāt kopā ar mums, gaidīsim Jūs atkal nākamgad!

Māmiņu klubs, 2018