Esi vesels ar homeopātiju!

Esi vesels ar homeopātiju!

25. Feb 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

DHU ir radījis bezrecepšu zāles, kas var palīdzēt gan mazuļiem, gan grūtniecēm, gan arī visiem citiem! Ar tām iepazīstināja mūs Evija Kaupere, DHU (Vācu Homeopātijas Savienības) pārstāve. 

Kolikas

Homeopātija pret kolikām ir lieliska iespēja kā palīdzēt bērniņam no dzimšanas līdz pat pusgadiņam. Vispopulārākais līdzeklis, kas tiek izmantots ir Enterokind® pilieni iekšķīgai lietošanai, šķīdums. Koliku iemesli bieži vien nav precīzi pierādāmi: var būt gan tā, ka bērniņa zarniņas nav nobriedušas, var būt tā, ka puncītī pārāk daudz sakrājies gaisa, kas norīts ēdienreizes laikā.

Pārdozēt Enterokind® nevar, bet jāatceras, ka tas jālieto 30 minūtes pirms vai pēc ēšanas, nekādā gadījumā - ēdienreizes laikā. Pietiek ar 3 pilieniem vienā reizē un vismaz 6 dienas. Dažkārt pat pietiek ar šīm 6 dienām, jo tas der arī kā profilaktisks līdzeklis. Attiecīgi, ja šo dienu laikā problēmas pazūd, varam pēc tam atteikties no šī līdzekļa lietošana.

Sildīt puncīti nevajag, jo nekad nevar zināt, vai tajā nav kāds iekaisums. Ja tas ir precīzi zināms, sildīt drīkst, bet labāk palīdzēt bērniņam ar kustību palīdzību, pamainot viņa pozas.

Zobiņi

Dentokind® tabletes var palīdzēt tieši zobiņu nākšanas laikā, ja tiešām ir skaidrs, ka bērniņam nāk zobiņi: dūrītes mutītē, sārti vaidziņi, pietūkušas smaganiņas, paaugstināta temperatūra. Tad var lietot šīs iekšķīgi lietojamās zāles, kas nomierina bērniņu. Tabletīti var saspiest un atšķaidīt ar ūdeni, iedodot bērniņam zāles ar karotīti.

Arī Dentokind® tabletes var dot, līdz problēma pāriet.

Miega traucējumi

Dormikind®  tabletes - nervozitātei, raudulībai, miega traucējumiem var dot šādu līdzekli. Bērna psihe attīstas nevienmērīgi, lēcienveidīgi, un tad bērniņam var palīdzēt pārmaiņām izdzīvot cauri mierīgāk. Rūpīgi vērojot bērnu, kas vienmēr ir bijis smaidīgs un pēkšņi kļuvis raudulīgs, varam arī izsecināt, kas atgadījies.

Zāles ir bezrecepšu, tāpēc pirms to lietošanas jākonsultējas ar ārstu, bet iegādāties var bez receptes. Zāles var dot 4 reizes dienā, ja viņš ir ļoti raudulīgs. Ja ir miega traucējumi, bērniņam var dot pirms miega un naktī.

Imunitāte

Immunokind® tabletes ir zāles, kas piemērotas lietošanai no dzimšanas līdz 6 gadiem, ko var dot, ja mazulis slimo biežāk kā 5-6 reizes gadā. Ja bērns slimo bieži, uztaisam mēneša kursu. Pēc tam mēnesi pārtraukums un atkal var dot mēnesi. Ja bērniņš sāk iet pirmsskolas izglītības iestādē, 3 reizes dienā varam viņam dot šādas zāles divu nedēļu garumā vairāk profilaktiski.

Saaukstēšanās

Influcid® tabletes 

Var lietot gan bērni, gan pieaugušie var lietot saaukstēšanās un gripas ārstēšanai, kā arī profilaksei. Noņem simptomus: kaulu laušanu, galvassāpes, nespēku. Lietot var arī grūtniecības laikā. Var lietot arī profilaktiski, lai izvairītos no antibiotiku lietošanas, ja mājās kāds jau slimo (1-2 tabletes 3x dienā). Ja ir klepus - lietojam pa tabletei ik pēc stundas.

Kakla sāpes

Tabletes sāpju remdēšanai. Tonsilotren® tabletes  - sūkājamas tabletes, ko var sākt lietot, tiklīdz kaut kas parādījies jau un sākat just, ka sāp. Tabletēm ir atvēsinošs efekts. Var lietot arī kombinējot ar pūšamajiem preparātiem, kas palīdz tikt galā ar sāpēm kaklā. Svarīgi ir sākt laicīgi, nevajag gaidīt, kamēr kaklā veidojas sastrutojums. Tabletes var lietot arī, ja jau tiek lietotas antibiotikas.

Cinnabsin® N tabletes

Ja ir pietūkusi deguna gļotāda, tiek traucēta ventilācija, un tā ir ideāla vide, kurā veidojas baktērijas. Var tikt pie dažāda veida iekaisumiem, sinusītiem utml. Var sākt lietot no 2 gadu vecuma,  - ja ir aizlikts deguns, ja ir iesnas. Pilienus ilgstoši lietot nedrīkst, bet šīs zāles var.

Umckalor® pilieni iekšķīgai lietošanai, šķīdums

Šīs zāles darbojas gan pret baktērijām, gan pret vīrusiem. Var ārstēt gan otītu, gan angīnu, gan vīrusu izraisītas saslimšanas, gan arī - var stiprināt imunitāti.

Homeopātijas izvēle ir atkarīga no katra cilvēka pārliecības. Ja pamēģina, redz, kā tas iedarbojas, tad visbiežāk cilvēks arī vēlāk izvēlas atkal homeopātiju. Pats galvenais jebkuru līdzekli lietot saskaņā ar lietošanas instrukciju!

Esiet veseli!

Māmiņu KLubs

20150216161943-12877.jpg

ZĀĻU NEPAMATOTA LIETOŠANA IR KAITĪGA JŪSU VESELĪBAI