Esi skaista, mirdzoša, starojoša pavasarī!

Esi skaista, mirdzoša, starojoša pavasarī!

14. Apr 2016, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā pavasarī izskatīties vēl skaistāk, pamainot savu stilu un uzzinot kaut ko vairāk par grima knifiņiem? Par to visu mums pastāstīja Diāna Godmaša - Dr. Hauschka grima trenere Latvijā!

Kas ir dabīgā, organiskā dekoratīvā kosmētika?

Veselīgs dzīvesveids, bioloģiskā pārtika - tas mūsdienās vairs nav nekas svešs! Dabīgās, organiskās dekoratīvās kosmētikas sastāvā ir izmantotas biodinamiski audzētas un godīgā tirdzniecības ceļā iegūtas dabīgās izejvielas. Visu Dr. Hauschka dekoratīvās kosmētikas līdzekļu sastāvā ir augstas kvalitātes eļļas, vaski, zīda pūderis un minerālie pigmenti, kas saglabā mitruma līmeni ādā un aizsargā no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības. Kosmētikas sastāvā netiek izmantotas ķīmiski sintētiskas smaržvielas, krāsvielas, konservanti, minerālvielas, parabēni, silikoni, kā arī PEG.

Ar ko atšķiras Dr. Hauschka dabīgā, organiskā dekoratīvā kosmētika no citiem kosmētikas zīmoliem?

Viss, kas ir produktu sastāvā, ņemts no ārstniecības augiem. Produktu ražošanā tiek izmantota ritmizēšanas metode - diena un nakts, gaisma un tumsa, siltums un aukstums, miers un kustība. Augi tiek ievākti noteiktos gadalaikos un laikos, attiecīgi, tas ir arī pats labākais ikvienam, kas vēlas piekopt veselīgu dzīvesveidu un izskatīties labi. Dr. Hauschka dekoratīvā kosmētika sniedz ne tikai vizuālo skaistumu, bet ilgtermiņā arī mitrina, aizsargā un kopj ādu ar dažādām augu eļļām, kā, piemēram, rožu un argāna eļļa. Ja jums ir jūtīgas acis, kosmētikas sastāvā pievērsiet uzmanību melnajai tējai, kas ādu ap acīm nomierinās.

Dr. Hauschka kosmētika ir tā, kas nekaitēs pat bērna un pusaudžu ādai. Māte kopā ar meitu droši var izmēģināt un izveidot grimu ar Dr. Hauschka dekoratīvo kosmētiku. Dr. Hauschka dekoratīvo kosmētiku izveidoja Elizabete Zigmunde kopā ar dakteri Rūdolfu Haušku. Elizabete strādājot ar aktrisēm un  modelēm, kas ikdienā lieto ļoti daudz kosmētiku,  izveidoja dabīgās, organiskās kosmētikas līniju, kas ir viegla un nerada kairinājumu ādai.

Kādas ir šīs sezonas pavasara/vasaras grima tendences?

Midzoši, dzirkstoši, gaiši toņi dienas grimā un mazliet tumšāki zemes toņi vakara grimā. Dr. Hauschka skropstu tušu sastāvā ir žibulīša, melnās tējas un nīma ekstrakti, kas nomierina jutīgo ādu ap acīm. Rožu vasks un bišu vasks aptver katru skropstu, aizsargā un stiprina to. Līdz ar to, skropstu tuša noteikti arī smaržos jauki! Rūpējoties par savu sejas ādu, jāatceras ir par ikvienu sejas daļu, pievēršot uzmanību - acīm, vaigiem, skropstām un lūpām.

Un, vienmēr jāizvēlas ir savai sejas ādai un sejas tipam piemēroti toņi, lai izskats rezultātā būtu svaigs un dzirkstošs.

Dr. Hauschka jaunumi pavasarim -

2016. gada dekoratīvās kosmētikas pavasara/vasaras kolekcijā ir iekļauti iepriekšējo gadu ierobežotā daudzumā piedāvātās dekoratīvās kolekcijas produkti, kas tika izcelti, lai atkal nonāktu uzmanības centrā. Šīs iemīļotās

Dr. Hauschka zvaigznes ir vispopulārākie dekoratīvās kosmētikas produkti no iepriekšējo gadu kolekcijām:

Kompaktais tonējošais pūderis - vienmērīgi starojošam grimam

Perfekta grima pamats ir vienmērīga sejas āda. Kompaktais tonējošais pūderis pārstāv 2011. gada kolekcijas "Lavender Dreams" un "Natural Glamour
Looks"-, tas vienmērīgi izlīdzina ādu, un tā toni, kā arī palīdz novērst sīkus ādas defektus. Kompaktais tonējošais pūderis ar trīs toņiem ir piemērots jebkurai sejas krāsai. Pūdera sastāvā zīds, kas - kopj, izlīdzina un aizsargā ādu.

Vaigu sārtums Duo - smalks krāsas pieskāriens

Svaigi un viegli kā pavasaris, šie divi rožu toņi ir perfekts nobeigums katrā grimā. Vaigu sārtums no 2009. gada kolekcijas "Natural Pastels Look" - piešķir delikātu toni vaigiem. Abus toņus var lietot gan kopā, gan atsevišķi, tie piešķir smalku akcentu vaigiem. Lai uzlabotu sejas formu, šaurai sejai iesakām lietot vaigu sārtumu uz vaigu kauliem, bet, ja jums ir pilnīgāka sejas forma, klājiet to  zem vaigu kauliem.

Kajal acu zīmulis 08, (brūns) - smalks un izteiksmīgs

Kajal acu zīmulis 08 no 2014. gada "Chorus" pavasara/vasaras kolekcijas - izcils veids pašizpausmei. Zīmulis ir tumšā zemes tonī, kas izcels ikvienu acu krāsu. Velkot kontūras, tas ir gan izteiksmīgs, gan izsmalcināts. Zīmuļa sastāvā ir dažādas augu eļļas un vaski; piemēram, marula un rapšu eļļa mitrina un aizsargā ādu ap acīm. Zīmulim ir mīksta tekstūra, to ir patīkami uzklāt uz ādas ap acīm, izceļot ikviena unikāli skaisto acu formu. Zīmuļa otrā galā atrodas aplikators, ar kuru ir ērti un vienkārši iztušēt zīmuļa novilkto līniju.

Acu ēnu komplekts - trīs žilbinoši toņi ar dažādām tekstūrām

Augstas kvalitātes acu ēnas pievilcīgā iepakojumā. Acu ēnu komplekts no 2013. gada "Dear Eye" pavasara/vasaras kolekcijas iezīmē trīs žilbinošus toņus ar dažādām tekstūrām: dzirkstošu, zīdainu un matētu. Krāsu nianses rada harmonisku, dinamisku un dzirkstošu tēlu.

Acu ēnu tonis 01 - viegli mirdzošais, dzirkstošais dabīgais (sparkling nude) tonis ne tikai nodrošina ideālu pamatu grimam, to var izmantot arī kā gaismotāju, kas izceļ acis un padara tās škietami lielākas. Zīdaini dzirkstošais pērļu rozā (pearly rose) tonis 02 izceļ acis un piešķir sejas ādai svaigumu, kamēr matētais šokolādes tonis (matt chocolate) 03 padara acis dziļākas. Visi trīs toņi satur smalku zīda pūderi un augu ekstraktus: pērkonamoliņu, burvju lazdu un, - melno tēju, kas rūpējas par ādu ap acīm un kopj to, kā arī piešķir acīm dzirkstošu un mirdzošu skatienu.

Lūpu krāsa Novum, (maple glow) - smalks uzsvars uz lūpām

Lūpu krāsa Novum no 2012. gada rudens/ziemas kolekcijas "Slow Mood Look". Tās sastāvā esošie ārstniecības augi, argana eļļa, bišu vasks un minerālie pigmenti piešķir lūpām toni, padara tās maigas un zīdainas. Uzklājot brūno toni uz dabīgi sarkanām lūpām, rodas unikāla krāsas nianse, kas izteiksmīgi izceļ lūpas.

Dr. Hauschka nestrādā ar radošajām aģentūrām un neskrien līdzi katrai modes tendencei - vairāk uzsvars tiek likts uz dabiskajiem toņiem, ko piedāvā daba un tās ir visskaistākās krāsas. Kosmētikas sastāvā tiek izmantoti dabīgie minerālie krāsu pigmenti - ar vizlu tiek piešķirts papildus dzirkstošs mirdzums, ar īstu zīdu uzklājam gaisīgu noslēdzošu toni, kas ļauj ādai brīvi elpot.

Atceries par sejas tīrīšanu!

Jebkurā gadījumā, lietojot organisko kosmētiku, āda tiek kopta, mitrināta, un tomēr - ikdienas režīms ādas attīrīšanai ir nepieciešams.

Nakts laikā āda atveras, atjaunojas, rodas vielmaiņas gala produkti, tāpēc ādu vajadzētu attīrīt pirms naktsmiera.

Vislabāk ir tīrīt seju ar pamata ādas kopšanas produktiem - Nomierinoši attīrošo pieniņu, kas paredzēts ādas attīrīšanai un dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, pēc tam uzsmidziniet Sejas toniku, kas mitrinās un atjaunos ādu. Lai noņemtu dekoratīvo kosmētiku, samitriniet sejas ādu ar ūdeni vai Sejas toniku, pēc tam uzklājiet Nomierinoši attīrošo sejas pieniņu uz ādas un pēc tam noskalojiet to ar siltu ūdeni, vai izmantojiet samitrinātu, siltu dvieli pieniņa noņemšanai. Pēc tam lietojiet  - Sejas toniku.

Īpaši nakts ādas kopšanai būs piemērots Dr. Hauschka Nakts serums, kura sastāvā nav eļļa, tas stimulē ādas dabiskos atjaunošanās procesus. Mitrina un veicina ādas atjaunošanos. Serums intensīvi mitrina ādu, un sejas āda no rīta izskatās starojoši svaiga.

Esiet skaista - katru dienu!