Dabīgas, profesionālas rūpes par matiem ar Wella

22. May 2015, 10:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sajusties skaistākai, sievišķīgākai, lai varētu augsti paceltu galvu doties tālāk - kāpēc ne? Ikviena to ir pelnījusi. Par sevi ir jārūpējas, lai skaistums, kas mīt katrā no mums, būtu redzams arī citiem.

Matu pārvērtības māmiņai Lailai ar Wella

Aizbraukt kaut kur uz salonu, kur būtu jāpavada daļa dienas, māmiņai laika nav, tāpēc Laila nolēma iesaistīties avantūrā un ļauties pārvērtībām tiešraidē. Parasti māmiņa dodoties pie friziera sagaida rezultātu - "kā parasti, bet - lai labi stāv, lai nav pārāk gari, lai nav pārāk īsi", uzsverot, ka galvenais ir justies labi.

Jau matu krāsošanas laikā māmiņa pamanīja, ka Wella matu krāsai nav izteikta vai asa aromāta.

Organismam draudzīgas matu krāsas

Sieviete plānojot mazuli jau domā, ko liek sevī, atceroties par uzturu. Bet jādomā arī par kosmētiku, šampūniem, un jā - arī matu krāsošanai izmantotām matu krāsām. Protams, ir gadījumi, kad krāsošanu var atlikt, bet tai pat laikā, lai mati izskatītos koptāki, veselīgāki, un nebūtu liels kontrasts starp toņiem (ataugušās saknes un iepriekšējais krāsojums), var krāsot ar galvas ādai draudzīgākām matu krāsām.

Wellas krāsu sastāvā ir amonjaks, tas ir nepieciešams, reaģē uz ūdeņradi un izgaro gaisā. Izvairīties vajadzētu no PPD vai PPT krāsu molekulām, kas spēj ietekmēt pat cilvēka imūnsistēmu, organismam radot pat alerģisku efektu. Šajās matu krāsās šī molekula ir aizstāta ar jaunu, nekaitīgu molekulu, radot ideālo risinājumu starp skaistumu un veselību.

Jaunajās Wella matu krāsās nav arī tik izteikta amonjaka aromāta. Tas, ko iesaka speciālisti - atmest matu krāsošanu mājās, paļaujoties uz speciālistiem salonos, jo tie, galu galā, redzot katra klienta matu struktūru, var piemeklēt katram cilvēkam piemērotāko matu krāsu.

Šīs krāsas 100% nokrāso visus matus, arī sirmos, un tās nav alerģiskas, tātad - netiek pārlieku kairināta galvas āda, kā arī mati netiek bojāti tik ļoti, kā ar lielu daļu matu krāsu.

Matu kopšana bez tautas metodēm

Mati jākopj ne tikai reizi mēnesī salonā, bet arī mājās - ikdienā. Wella Professionals Elements ir saudzīga alternatīva - tiek aizstāti sulfāti šampūnos, nav klāt arī parabēnu (kosmētikas konservantu), nav arī mākslīgu krāsvielu. Produkti ir balti vai caurspīdīgi, un tie nesatur silikonu. Cenas ziņā, produkti būs mazliet dārgāki, bet rezultāts būs tā vērts, jo tomēr tā būs iespēja sajust apziņu, ka produkti nekaitē nedz matu veselībai, nedz izskatam. Līdzekļi ir rūpīgi pārbaudīti, un tie satur dabiskas sastāvdaļas.

Produktus var iegādāties visos salonos, kas strādā ar Wella Professionals, tātad - jāielūkojas frizētavās, jo mazumtirdzniecības vietās šie produkti nebūs atrodami.

Matus speciālisti tomēr neiesaka kopt ar tautas metodēm, sevišķi trihologi un citi ārsti, kas zina, cik patiesībā, absurdas ir metodes, kurās tiek pielietotas jēlas olas, vai, piemēram, majonēze.

Māmiņu Klubs

20150520125557-92669.jpg

20150521131159-20669.jpg