Balviņa no Bubchen mazuļa ādas aizsardzībai tiek..

Balviņa no Bubchen mazuļa ādas aizsardzībai tiek..

22. Nov 2012, 12:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērna āda prasa īpašas rūpes, tā ir tik maiga, tik viegli ievainojama, un tik - burvīga.. To gribas bučot un mīļot visas dienas garumā, un tieši to katra bērniņa āda jau arī ir pelnījusi.

Aicinājām jūs pastāstīt par īpašajām rūpēm par mazuļa ādu tieši rudenī! Saņēmām vairākus interesantus stāstiņus, un pēc nejaušības principa izvēlējāmies uzvarētāju!

Balva

Bubchen Wind & Wetter creme, par kuru vēlēsimies, lai iesūti savas atsauksmes!

 


Bubchen - maigākajai ādai pasaulē!

Dabiska ādas aizsardzība visiem laikapstākļiem

Bübchen Wind & Weather Cream sastāvā ir karitē eļļa, pantenols, kas ar speciālo dabīgo vielu komplektu nodrošina ādai neaizstājamas taukskābes un mitrumu, stiprina dabīgās ādas aizsargspējas un saudzē zīdaiņa ādu.

Krēms īpaši saudzīgi aizsargā un kopj maigo un jūtīgo zīdaiņa ādu ar mandeļu eļļu un vitamīnu E. Tas stabilizē ādas mitruma saturu un novērš tās izžūšanu. Šis krēms ir piemērots arī pieaugušajiem, tāpēc iegādājoties šo krēmu, būsi parūpējusies par veselīgu sejas ādu gan bērnam, gan pieaugušajam šajos aukstajos vējos!

Un krēmu saņem -

Gucci123,

Nosiguldas

Roses

Maijbite


Apsveicam un pēc balvas gaidīsim Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 12:00 līdz 18:00 līdz 22.decembrim!

Māmiņu Klubs

maijbite maijbite 22. Nov 2012, 19:24

Paldies, MK, ja tā nav kļūda. 😀 Sveiciens pārējām! 😀 🌷 🎉

gucci123 gucci123 22. Nov 2012, 13:06

Super! Liels paldies par jauko pārsteigumu😀