23.decembra Māmiņu Kluba TV raidījuma lielajā intervijā - Diāna Zande

21. Dec 2018, 08:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Brīdī, kad līdz Ziemassvētkiem būs atlikušas vien pāris stundas, mēs atkal tiksimies Māmiņu Kluba TV raidījumā, kas ir kļuvis par daudzu sieviešu un mammu svētdienas rituālu. Protams, tikšanās vietu un laiku mainīt nedrīkst - mēs sākam svētdienu rītos plkst. 9.20 kanālā STV Pirmā!

Lūk, ko esam sagatavojuši jaunajam raidījumam!

Lielajā intervijā tiksimies ar psiholoģi Diānu Zandi un viņas vīru Juri Sērmukši, lai parunātu par ģimenes Ziemassvētku sajūtu un to, kā Diāna pieņēma lēmumu mainīt dzīvi, apgūstot psiholoģiju.

Kopā ar lielveikaliem SKY un ēdienu blogeri Ingu Kalniņu gatavosim īstu svētku gardumu - piparkūku siera kūku.

Ziemassvētku fotosesijas daudzās ģimenēs kļuvušas par tradīciju. Tāpēc kopā ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas varoņiem tiksimies sirsnīgā Ziemassvētku fotosesijā visai ģimenei!

Vai zināji, ka ar īpaši apmācītu suņu palīdzību iespējams panākt, ka bērni ar īpašām vajadzībām piedzīvo attīstību? Dosimies noskaidrot, kas ir kanisterapija, kurai piemīt šis lielais spēks.

Naudai, lai arī ko neteiktu citi, mūsdienās ir sava loma attiecībās. Tāpēc parunāsim par ģimenes budžeta veidošanu un to, cik liela vara ir tā ģimenes locekļa rokās, kurš ir vienīgais pelnītājs ģimenē. Tāpat arī uzzināsim par rituāliem, ar kuru palīdzību pievilināt naudu. Vai tie patiesi darbojas un kad minētos rituālus veikt?

Tiekamies 23.decembrī plkst. 9.20