Meklējam Kleenex® Mammu: uzdevums finālistēm!

01. Nov 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kleenex® projekta mērķis ir parādīt ikvienam, cik mājsaimniecība, patiesībā ir feina lieta, kā arī lauzt stereotipus par to, ka mājsaimniecēm mājās nav ko citu darīt, kā tikai seriālus skatīties  vai arī to, ka sēdēšana mājās kopā ar mazuli patiesībā ir sūri grūts darbs!Mēs taču visas zinām, cik daudz paņem ikdienas rūpes, vai ne? Tāpat zinām, cik mammām ir daudz rūpju - bērni, vīrs, māja, mājdzīvnieki un pa vidu vēl pati sieviete!

Projekts tiek iedalīts piecās kārtās, katru nedēļu tev tiek dots kāds uzdevums, kas savlaicīgi jāizpilda. Katru nedēļu vienu no Jums apbalvosim ar lieliskām balvām no Kleenex®! Apsolām, ka spēkus šo nedēļu laikā varēsiet izmēģināt dažādās jomās, atklājot, cik daudzpusīgas jūs esat!

Fināla uzdevums četrām pretendentēm uz Kleenex produktu grozu! 

Atgādināsim finālistes ir: Roses, Inga, Nosiguldas, Da4ux.

Uzdevums: 

Uzraksti stāstu par tēmu "Es rūpējos ne tikai par savu māju, bet arī par saviem mīļajiem!". Kā tu aprūpē savus mīļos, kad viņiem ir saaukstēšanās? Kā kopīgi tiekat galā ar aizliktajiem deguntiņiem? Kas ir tavs universālais līdzeklis pret iesnām? Pastāsti, jo mēs zinām - katrai īstai saimniecei ir īsts ieroču arsenāls arī cīņā ar saaukstēšanās slimībām!

Pārsteigums!

..ir tāds, ka uzdevums ir arī pārējām konkursa dalībniecēm, kas piedalījās visās konkursa kārtās!

Un Jums šoreiz jācīnās ne vairs par galveno projekta balvu, bet gan par veicināšanas balvu no Kleenex®!

Jūsu uzdevums ir šāds:

Uzraksti un parādi mums, kā tava ģimene draudzējas ar Kleenex®! Droši dalies iespaidos - kurp dodies kopā ar Kleenex®, kā izvēlējies par labu tieši šīs firmas produkcijai, un - pastāsti par ikvienu Kleenex® produktu, kas dzīvo kopā ar jums ik dienas!

Stāstus pievienojat caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!

Pievienojot blogus jaunajā Māmiņu Klubā, izvēlies sadaļu Māmiņu Klubs, un atzīmē tagu: Kleenex®---māmiņai-un-mazulim

Veiksmi!

IESŪTI SAVU BLOGU ŠEIT!

Konkursa uzvarētāja saņems balvā Kleenex® Balsam dāvanu grozu- Kleenex® Balsam kabatlakatiņus, Kleenex® mitro tualetes papīru, Kleenex® Jumbo virtuves dvieļus, Kleenex® Decor, kā arī Kleenex® tualetes papīru!


Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme.

Bet konkursa veicināšanas balva ir  -  

Kleenex® Balsam ir dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.

Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme.

 

Fināla kārtas blogus gaidām līdz 1.novembrim!

Konkursu atbalsta