VIDEO: cik nozīmīgas ir pirmās 100 dienas mazuļa dzīvē?

22. Oct 2012, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazulīša ienākšana pasaulē ir satraucošs notikums ikvienai māmiņai un tētim, taču tās nav tikai pārmaiņas māmiņas un tēta dzīvē, tas ir arī jauns sākums kāda maza cilvēka dzīvei, kurš pie mums ir ieradies. Mazā Denīze tuvojas savu 5 mēnešu jubilejai, taču Māmiņu Kluba interneta portāla lasītāji kopā ar Denīzi varēja piedzīvot notikumus no brīža, kad meitenīte nāca pasaulē līdz brīdim, kad tika sasniegta 100 dienas atzīme, jo māmiņa Ilze, kurai mājās aug arī vecākais dēliņš Adrians, pierakstīja visu svarīgāko ik dienu un veidoja īpašu dienasgrāmatu savai meitiņai.

Huggies® zina, ka Tu vēlies sava jaundzimušā jutīgajai ādai visu to labāko. Tieši tāpēc godalgotās Newborn autiņbiksītes izstrādātas, lai būtu īpaši maigas ar īpašu aizsardzību. Tīra un maiga aizsardzība no Huggies® mazajiem dupsīšiem.


JAUNUMS! Mitruma indikators

Domājot par bērniņa labsajūtu un māmiņas laiku, jaunajām autiņbiksītēm pašiem mazākajiem ir speciāli izveidots īpašs mitruma indikators – viegli dzeltena strīpiņa autiņbiksīšu vidū, kas iekrāsojoties zaļā krāsā, uzrāda,

kad māmiņai ir laiks autiņbiksītes nomainīt, lai mazuļa dupsis paliktu sauss un veselīgs bez apsārtuma.

Huggies® Newborn- nepārspējams maigums un aizsardzība Tavam mazulim no pirmajām dzīves dienām!