Nu esam nogaršojuši šo siera veidu un tas atšķiras no
pirmā siera.
Varu secināt,ja piens un biezpiens būs
vienlīdzīgā daudzumā,tad siers būs cietāks,stingraks,bet ja
piens būs vairāk kā biezpiens,tad siers būs līdzīgaks
kausētajam sieram,mīkstāks,krēmīgāks.
Šis nu bija
mīkstaks,mazliet atgādināja kausēto sieru,bet ļoti
garsīgs.
Es kā sieru mīļotāja varu teikt,ka gan
pirmais,gan otrais variants bija ļoti gardi un tas,ka var
uztaisīt dažādus sieru veidus ir pat ļoti interesanti.
Kad pacienaju ciemiņus,tad jautāja,kur es nopirku tik
gardu sieru. 😀
Vēl ideja ienāca prātā,ka cepumu formiņās var pildīt sieru,tad tas aukstumā sacietē un tākā divi gali vaļā viegli izņemt un būs ļoti feinas siera uzkodas.