Tā iegaršojās,ka bija jāgatavo vēl

12. Dec 2010, 08:50 taschinka taschinka
taschinka taschinka 13. Dec 2010, 08:12

Cukuru regulē putojot,pagaršo.Un cepumu biezums,man garsoja ja biezāks ,vīram gan tā gan tā.Man garšo tā garša,cepums kopā ar virsējo masu.

taschinka taschinka 13. Dec 2010, 08:02

Nu cukurs tas jau pēc garšas,to es nemācēšu precīzi pateikt,jo man garšo ne pārāk salds.

taschinka taschinka 12. Dec 2010, 18:43

😃 😃

taschinka taschinka 12. Dec 2010, 15:12

Noteikt padalies kā garšoja!

taschinka taschinka 12. Dec 2010, 13:24

Dekorējums top šādi:uz baltās daļas uzleju mazliet brūno,tad ņēmu vai sērkociņu vai kādu kociņu iemērcēju to baltajā daļā un lieku brūnajā un mazliet pavelk,tā veidojot kādu ornamentu vēlas vai kāds izdodas.Var darīt tā,ka uz baltās daļas uzzīmē brūnus aplīšus kādus 3,lai ir balta strīpa,brūna,tad atkal balta,ta pa rņķi un tad ar kociņu no vidus velk uz sāniem,man te bija fotoblogs ar krējuma desertu,kur ir tāds kā zirnekļu tīkls.

taschinka taschinka 12. Dec 2010, 10:24

bebriishi
var arī pasniegt ar kīsēli.

taschinka taschinka 12. Dec 2010, 10:22

dj

Nu jau laika sapratu 😃

taschinka taschinka 12. Dec 2010, 10:03

Protams,ka var iztikt.Var darīt ka es darīju vienā receptē,saliet glāzēs un pasniegt tā,būs interesanti.var uz biskvīta ripas uzliet,var uz baltem cepumiem.Kā vien vēlas,bet tā kā man garšo sokolāde,tad ar cepumiem garšo.