Svaigā siera/jogurta deserts

10. Apr 2011, 17:56 taschinka taschinka
taschinka taschinka 12. Apr 2011, 08:33

Citi tādus sauc par siera kūkām,bet man tas vairāk šķiet deserts 😉

taschinka taschinka 11. Apr 2011, 16:41

Jogurtu var likt jebkādu,kaut ar augļu,ogu gabaliņiem,var lētāku un dārgāku,kādu var atļauties.Man bija šoreiz lēts dzeramais jogurts zemeņu, bez gabaliņiem,laikam saucās Jogijs.Sviestu ap 100g,bet to es skatos,kad pievienoju cik sausa,mitra masa,ja vajag vēl tad pievienoju vēl.
Tā kā lieku riekstus,tad sviests mazāk vajadzīgs kā tad,ja liek tikai cepumus,jo cepumi uzsūc sviestu,bet rieksti nē.Atzīšos,ka liku 50 sviestu 50g margarīnu,lai izmēģinātu kā garšo.Un teikšu,ka pēc garšas nemaz nepateikt,ka klāt margarīns.Un vēl viens pluss margarīnam ir tas,ka pamats nav ļoti ciets,bet gan mazliet ciets,bet tai pat laikā viegli ņemams ar karoti.
Sviesta cenas ir ļoti uzaugušas tieši tādēļ meklēju variantus,kas būtu lētāk.Pilnīgi godīgi saku,ka garša nebija sliktāka.

taschinka taschinka 11. Apr 2011, 16:35

Svaigo sieru esmu izmantojusi gan Filadelfijas,gan Maskapone,gan arī Kāruma.Tā kā nākas izvēlēties pēc cenas,tad Filadelfijas un Maskapone pērku tikai uz akcijām,bet Karuma ir pieņemama cena tad attiecīgi to izmantoju visbiežāk.

taschinka taschinka 11. Apr 2011, 07:44

Paldies!Un vienmēr prieks dalīties 😀

10. Apr 2011, 18:38

superīgi. 😀

taschinka taschinka 10. Apr 2011, 18:21

Nu rekā
😀
Sveicieni Līvai! 🌷 🎉

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 10. Apr 2011, 18:16

kko līdzīgu šodien ēdām 😀