Skābā krējuma-biezpiena saldais

14. Feb 2011, 09:00 taschinka taschinka
taschinka taschinka 16. Feb 2011, 07:51

Skatoties,kādas firmas želatīns un cik cietu vēlas.

taschinka taschinka 14. Feb 2011, 15:01

Var arī dekõrus citādākus,te var apskatīties.
http://www.maminuklubs.lv/receptes/kremzupa-taschinka/

taschinka taschinka 14. Feb 2011, 14:59

Masas stingrums atkarīgs noželatīna daudzuma,šis daudzums ir tāds mazliet mīksts,bet var pielikt par 1 tēj.k vairāk,lai ir stingrāks,man garšo šāds.
Zīmējumu taisa:
Uzlej brūno,pa virsu balto,tad atkal brūno un tad iemērcējot kocinu baltajā masā,tad liekam uz brūnās pa vidu un velkam uz sānu,un atkal noslaukam kocinu,iemērcam baltajā un velkam no vidus uz sāniem.

14. Feb 2011, 14:43

tā masa sanāk stigra??? 😀
un kā tad īsti var uztaisīt tos dekorus?

taschinka taschinka 14. Feb 2011, 14:18

Manuprāt loti vienkāršas sastāvdaļas,bet toties gardi.