Rabarberu sorbets

22. May 2011, 08:28 taschinka taschinka
taschinka taschinka 30. May 2011, 19:31

Uzrakstīšu gari,bet skaidrāk.
Kad meklēju recepti,tad bija tādas,kur pievieno ūdeni un bija tādas kur nepievieno.Ūdens daudzums katrā receptē atšķīrās,cik saimnieces tik viedokļu.Ir arī receptes,kur ūdens vietā pievieno apelsīnu sulu,tas mazinot skābumu.
Tā kā rabarberi ar cukuru sasulojas,tad ūdens manā skatījumā nav nepieciešams.Bet garšu dažādībai var pievienot citus augļus,vai arī augļu sulas.

taschinka taschinka 23. May 2011, 08:40

Jā,es gatavoju katru dienu,bet ne visu dienu 😀 😉
Garso tikko pagatavots ēdiens un līdz ar to censos gatavot maz un katru dienu.
Un lieki piebilst,ka man loti patīk gatavot,vairāk jau gatavot nekā ēst,patīk tikai gala rezultatu pēc tam nogarsot,bet ne pieēsties. 😉

taschinka taschinka 22. May 2011, 12:15

Es uz tirgu nopirku,mums pašiem nav dārza.

22. May 2011, 12:13

Njammī, man ļoti garšo rabarberi un ēdieni ar tiem 😃
Saki, jums pašiem aug rabarberi vai Tu pērc? Vispār var jau normālus rabarberus nopirkt? Dikti sakārojās 😀 🌷